ATP
Ούτε ο Nadal στον Καναδά!

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 - 15:38

Μετά από τον Novak Djokovic, τη συμμετοχή του από το Masters του Καναδά απέσυρε και ο Rafael Nadal!

Παρότι ξεκίνησε την προετοιμασία του εγκαίρως, ο Nadal εξήγησε στη δημοσίευσή του πως οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του επέστρεψαν, επομένως πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Μόντρεαλ.

"Από τις ημέρες των διακοπών μου μέχρι την επιστροφή μου στις προπονήσεις, όλα πήγαν καλά αυτές τις εβδομάδες. Πριν από 4 μέρες όμως ξεκίνησα να προπονώ το σερβίς μου και ένιωσα μια μικρή ενόχληση, που υπάρχει μέχρι και σήμερα", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Nadal.

"Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε στο Μόντρεαλ και να συνεχίσουμε τις προπονήσεις χωρίς πίεση. Ειλικρινά ευχαριστώ τον διαιτητή του τουρνουά και όλη την ομάδα για την κατανόηση και την υποστήριξη που πάντα μου έδειχναν και η σημερινή μέρα δεν ήταν εξαίρεση. Ελπίζω να επιστρέψω στο Μόντρεαλ, σε ένα τουρνουά που αγαπώ και έχω κερδίσει 5 φορές μπροστά σε ένα κοινό που μου έχει δείξει πολλή αγάπη. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι προσεκτικός σ' αυτό το σημείο και να σκέφτομαι την υγεία μου."

Θυμίζουμε πως χθες απέσυρε τη συμμετοχή του και ο Novak Djokovic, επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει στον Καναδά όντας ανεμβολίαστος. 

Η κλήρωση του National Bank Open θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots