ATP
Απέκλεισε τον Berrettini o Carreno Busta (vids)

 
Pablo Carreno Busta
Pablo Carreno Busta © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 - 22:46

O Pablo Carreno Busta έβγαλε πρόωρα εκτός Μόντρεαλ τον Matteo Berrettini, κερδίζοντάς τον με 2-0 σετ, για τον 1ο γύρο του National Bank Open.

Πολύ νωρίς άφησε εκτός Μόντρεαλ το Νο.11 του ταμπλό, Matteo Berrettini, o Pablo Carreno Busta, ο οποίος επιβλήθηκε του Ιταλού με 6-3, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του National Bank Open σε 76 μόλις λεπτά.

Ο Carreno Busta κυριάρχησε κατά κράτος στο παιχνίδι και δεν απειλήθηκε σε κανένα service game του με break point, ενώ "έσπασε" το σερβίς του Ιταλού μια φορά στο 1ο σετ, για να μετατρέψει το 3-3 σε 6-3, και άλλες δυο στο 2ο σετ, για να κάνει το 2-1 και αργότερα το 5-2, που του έδωσε την ευκαιρία να "σφραγίσει" τη νίκη του στο 8ο game με ένα love service game.

Ο Carreno Busta θα περιμένει τον αγώνα του Fabio Fognini με τον Holger Rune, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια του τουρνουά.

Σε άλλες αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα, ο Marin Cilic κέρδισε την κροατική μάχη με τον Borna Coric, επικρατώντας του συμπατριώτη του με 6-3, 6-2 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Karen Khachanov, που είχε αποκλείσει από χθες τον Francisco Cerundolo με 7-6 (4), 5-7, 6-3.

Ο Tommy Paul επικράτησε του Vasek Pospisil με 6-4, 6-4 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Carlos Alcaraz, Νο.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots