ATP
Federer για τον τελευταίο του αγώνα: "Θέλω να είναι μια γιορτή"

 
Roger Federer
Roger Federer © AELTC
tn team Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:18

O Roger Federer παραδέχτηκε πως για αρκετό καιρό ήταν φοβισμένος και δεν τολμούσε να μιλήσει για το τέλος της καριέρας του, όμως τώρα έχει εναρμονιστεί με την απόφασή του και ζητάει από τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να γιορτάσει μαζί του.

Μιλώντας για το πως φαντάζεται τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, ο 41χρονος Ελβετός είπε: "Ήμουν πολύ ανήσυχος και φοβισμένος για να αντιμετωπίσω την κατάσταση, τα media, τους φαν, τα πάντα. Δεν μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό χωρίς να συγκινηθώ. Δεν θέλω να είναι μια κηδεία. Θέλω να είναι κάτι χαρούμενο και δυναμικό, να είναι μια γιορτή, όχι το αντίθετο."

Μια μέρα μας χωρίζει πια απ' αυτή τη γιορτή, αφού αν επιβεβαιωθούν τα μέχρι τώρα λεγόμενα του Federer, ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του θα είναι την Παρασκευή το βράδυ, στο διπλό της 1ης ημέρας του Laver Cup.

Ο Federer εξέφρασε ακόμα την επιθυμία του να παίξει διπλό μαζί με τον μεγαλύτερο αντίπαλο που είχε στην καριέρα του, αλλά και καλό του φίλο, Rafael Nadal, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα γνωρίζουμε όταν βγει και επίσημα το πρόγραμμα του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots