ATP
Στα προημιτελικά και ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Astana Open
tn team Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 - 19:01

Μετά τον Novak Djokovic, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Astana Open πήρε και ο Daniil Medvedev, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Emil Ruusuvuori.

Ο Medvedev έχασε μόνο 5 games από τον Φινλανδό, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-2 σε 75 λεπτά, για να εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Astana Open.

O 26χρονος Ρώσος τενίστας, Νο.2 στο ταμπλό της Αστάνα, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο 1ο σετ δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του, ενώ έφτασε να προηγείται με 6-3, 2-0, όταν έκανε το μοναδικό του στραβοπάτημα και υπέστη το break για το 2-2 του Ruusuvuori.

Απάντησε άμεσα με νέο break o Medvedev, ενώ αργότερα έκανε κι άλλο break για να ολοκληρώσει το παιχνίδι με 4 συνεχόμενα games και την κατάκτηση του 2ου σετ με 6-2.

O Medvedev πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Astana Open και εκεί θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που χθες κέρδισε τον Pavel Kotov με 6-1, 7-6 (5).

Αν ο Medvedev κερδίσει τον Ισπανό, είναι πολυ πιθανό να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Σαββάτου τον Novak Djokovic, που θα παίξει αύριο με τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots