ATP
Medvedev: "Με την πατρότητα συνειδητοποίησα ότι είμαι ευαίσθητος!" (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Astana Open
tn team Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 20:23

Ο Daniil Medvedev ένιωσε κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα για εκείνον μόλις έγινε πατέρας, συνειδητοποιώντας για πρώτη φορά όπως εξομολογήθηκε πως είναι αρκετά ευαίσθητο άτομο.

"Ένιωσα πολλά συναισθήματα που δεν ήξερα ότι γίνεται να νιώσεις. Δεν μπορούσα να τα νιώσω παλιότερα", είπε ο Medvedev στη συνέντευξη που παραχώρησε για το Tennis TV, με αφορμή την επιστροφή του στη δράση αυτή την εβδομάδα.

"Δεν ήμουν σε θέση να τα βιώσω γιατί είμαι ψυχρό άτομο στην καθημερινή μου ζωή, οπότε όταν τα είχα είπα: 'ουάου, είμαι τελικά ευαίσθητο άτομο. Μπορώ να είμαι ευαίσθητο άτομο.' Ήταν πολύ ευχάριστο, είχα πολλά ευχάριστα συναισθήματα", πρόσθεσε ο 26χρονος Ρώσος τενίστας, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη.

Το γεγονός ότι είναι νέος πατέρας πάντως, δεν του αποσπά την προσοχή από τον στόχο του, που είναι να κερδίζει κάθε αγώνα που δίνει.

"Είμαι μαχητής. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε τουρνουά, να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να κερδίζω. Έκανα αρκετές προπονήσεις πριν έρθω εδώ. Τίποτα δεν άλλαξε όσον αφορά αυτό, ακόμα θέλω να κερδίζω."

Ο Medvedev βρίσκεται στη Βιέννη και για τον 1ο γύρο του Erste Bank Open θα αντιμετωπίσει αύριο τον Nikoloz Basilashvili.

"Το Σάββατο ήμουν σε θέση να προπονηθώ στο 100% μου και τότε πήρα την τελική απόφαση να έρθω εδώ, γιατί δεν ήμουν σίγουρος. Δεν είχα ενοχλήσεις, οπότε ήρθα εδώ, προπονήθηκα και έπαιξα καλό τένις. Ήμουν σε θέση να τρέχω στο court και ένιωσα 100% έτοιμος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots