ATP
Βιέννη: Στα ημιτελικά Coric και Shapovalov (vids)

 
Borna Coric
Borna Coric © Bildagentur Zolles KG
tn team Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 0:42

O Borna Coric έδωσε μια μεγάλη μάχη τριών ωρών και με τον Huber Hurkacz, αλλά την κέρδισε και αυτή και μπήκε στα ημιτελικά της Βιέννης. Εκεί θα βρίσκεται και ο Denis Shapovalov.

Μια μέρα μετά τη μεγάλη μάχη και ανατροπή που έκανε απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Borna Coric απέκλεισε έπειτα από 3 ώρες αγώνα και τον Hubert Hurkacz, με 6-4, 6-7 (2), 7-6 (5), για να προκριθεί στα ημιτελικά του Erste Bank Open στη Βιέννη.

Ο Coric στηρίχθηκε σε ένα break που έκανε νωρίς στο 1ο σετ για να το κερδίσει με 6-4, στο 2ο σετ όμως ο Hurkacz ήταν καλύτερος και το απέδειξε και στο tie-break, όπου έχασε μόλις 2 πόντους.

Ο Πολωνός φαινόταν λίγο καλύτερος και στο 3ο σετ, στο οποίο ήταν ο μόνος παίκτης που δημιούργησε ευκαιρίες για break, έχασε όμως 3 break points στο ξεκίνημα του σετ και ο Coric κρατήθηκε σε αυτό.

Οι δυο παίκτες είχαν από ένα δύσκολο κράτημα σερβίς και στο τέλος του σετ, για να το στείλουν τελικά στο tie-break, όπου ο Κροάτης κατάφερε να ανατρέψει το 2-3 από mini-break πίσω και να προηγηθεί με 5-3. Ο Hurkacz ισοφάρισε σε 5-5, αλλά ο Coric με νέο mini-break πέρασε μπροστά με 6-5 και στον επόμενο πόντο έβαλε τέλος στο ματς, έπειτα από 2 ώρες και 53 λεπτά.

Στα ημιτελικά της Βιέννης, ο Coric θα αντιμετωπίσει τον Denis Shapovalov, που στον τελευταίο αγώνα της ημέρας κέρδισε τον Daniel Evans με 6-3, 6-3.

Παίζει πολύ καλό τένις όλη την εβδομάδα ο Καναδός, ο οποίος δεν απειλήθηκε ποτέ από τον Evans, κάνοντας του break στο ξεκίνημα και των δυο σετ, ενώ στο 1ο σετ έκανε και δεύτερο break στο τέλος του και στο δεύτερο είχε ευκαιρίες για διπλό break, χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο στο δικό του σερβίς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots