ATP
Alcaraz: "Πονούσα σε κάθε μου κίνηση - θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το Τορίνο"

 
Alcaraz: "Πονούσα σε κάθε μου κίνηση - θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το Τορίνο"
© Rolex Paris Masters
tn team Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - 22:11

O Carlos Alcaraz εξήγησε ποιο ήταν το πρόβλημα που τον οδήγησε στην απόφασή του να εγκαταλείψει την αναμέτρησή του με τον Holger Rune στο Παρίσι, ενώ παρότι είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το Τορίνο, προς το παρόν παραμένει αμφίβολος.

"Κάτι πήγαινε λάθος στους κοιλιακούς μου. Ένιωσα άσχημα στο τέλος του σετ, οπότε προτίμησα να εγκαταλείψω και να δω τι συνέβη, για να το φροντίσω", εξήγησε ο Alcaraz, ο οποίος προς έκπληξη πολλών, εγκατέλειψε την αναμέτρησή του με τον Rune για τα προημιτελικά του Paris Masters, την ώρα που ήταν πίσω με 6-3, 6-6 (3-1).

Για το αν θα βρίσκεται στο Τορίνο για το ATP Finals, ο 19χρονος Ισπανός δεν μπόρεσε να δώσει μια σαφή απάντηση, αφού όπως εξήγησε πρέπει πρώτα να κάνει εξετάσεις και να πάρει μια διάγνωση για την κατάστασή του.

"Πρώτα πρέπει να κάνω εξετάσεις και να δω τι έγινε, πριν πάω στο Τορίνο. Αυτή τη στιγμή είμαι 100% αφοσιωμένος στο να αναρρώσω και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το Τορίνο."

Όπως εξήγησε περαιτέρω, το πρόβλημα στους κοιλιακούς τον περιόριζε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στον αγώνα, ενώ στο τέλος ανησύχησε και πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει ώστε να μη ρισκάρει για κάτι χειρότερο.

"Δεν μπορώ να τεντωθώ. Δεν μπορούσα να σερβίρω καλά, ούτε να χτυπήσω με το forehand και όταν έστριβα το κορμί μου πονούσα πολύ, ένιωθα τους κοιλιακούς μου σε κάθε μου κίνηση, γι' αυτό και αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να μη συνεχίσω.

Είναι η πρώτη φορά που νιώθω κάτι τέτοιο, παρότι γενικά είχα ξανά προβλήματα σ' αυτή την περιοχή. Όπως είπα θα κάνω εξετάσεις και θα δω αν είναι το ίδιο πρόβλημα που είχα και παλιότερα, ή αν είναι κάτι καινούργιο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots