ATP
To βίντεο με το ισοτονικό του Djokovic που έγινε viral (vid)

 
To βίντεο με το ισοτονικό του Djokovic που έγινε viral (vid)
tn team Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 - 15:18

Την ώρα που ο φυσιοθεραπευτής του Novak Djokovic, Ulises Badio, ετοίμαζε το ισοτονικό του Novak Djokovic κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους είχαν μια περίεργη συμπεριφορά όταν συνειδητοποίησαν πως κάποιος τους βιντεοσκοπούσε, με αποτέλεσμα το βίντεο να γίνει viral και πολλοί να αναρωτιούνται γιατί αντέδρασαν έτσι.

Συγκεκριμένα, όταν πρόσεξαν πως ο Badio βιντεοσκοπείται, τα μέλη της ομάδας του Djokovic τον κάλυψαν, προκειμένου να μην μπορεί κανείς να δει το ποτό που ετοίμαζε. Ο Badio ετοίμασε σε δευτερόλεπτα το ισοτονικό και το έδωσε στο ball girl, που με τη σειρά του το πήγε στον Novak.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το περίφημο ισοτονικό του Djokovic γίνεται θέμα συζήτησης. Πριν λίγα χρόνια σε μια συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τενίστας είχε ρωτηθεί γι' αυτό και απάντησε με χιούμορ πως πρόκειται για έναν "μαγικό ζωμό".

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα του Djokovic έκανε viral ένα βίντεο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν, μιας και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε έναν φυσιοθεραπευτή που ετοιμάζει ένα ισοτονικό για τον παίκτη του.

Ο δημοσιογράφος των New York Times, Ben Rothenberg, ο οποίος είναι γνωστός για τη δριμύτατη κριτική που συνηθίζει να ασκεί στον Djokovic, σχολίασε το περιστατικό δίνοντάς του ακόμα περισσότερη δημοσιότητα. Μεταξύ άλλων, είπε πως τα κυβερνητικά όργανα του τένις αλλά και ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζουν αναλυτικά τι ισοτονικά πίνουν οι παίκτες στη διάρκεια των αγώνων και πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μυστικά συστατικά και μυστικές συνταγές προς όφελος του υγιούς ανταγωνισμού.

Αυτή βέβαια είναι μόνο η μια πλευρά και πολλοί είναι εκείνοι που εναντιώνονται και τη θεωρούν λανθασμένη, εξηγώντας πως το μόνο που συνέβη στο εν λόγω βίντεο είναι πως η ομάδα του Novak φρόντισε να μη γίνει γνωστό το μπραντ των ηλεκτρολυτών που χρησιμοποιεί. Κάτι που είναι θεμιτό και σεβαστό.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε έναν σπουδαίο αγώνα για τα ημιτελικά του Παρισιού και θα παίξει σήμερα (16:00GR, COSMOTE SPORT 6HD) με τον Holger Rune στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots