ATP
Κι άλλη φιλική νίκη για τον Nadal (vid)

 
Κι άλλη φιλική νίκη για τον Nadal (vid)
© REUTERS/Guglielmo Mangiapane
tn team Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 15:33

Ο Rafael Nadal κέρδισε και τον Alejandro Tabilo σε νέα φιλική αναμέτρηση που έδωσε, μπροστά από 13.000 φιλάθλους στο Σαντιάγκο της Χιλής.

O Nadal επικράτησε του Tabilo στον αγώνα επίδειξης που έπαιξαν στο Σαντιάγκο της Χιλής με 7-6 (6), 6-3, σε ένα ποιοτικό παιχνίδι που διήρκησε για 2 ώρες στο San Carlos de Apoquindo, όπου παραβρέθηκαν 13.000 φίλοι του τένις.

Ο 36χρονος Ισπανός έσβησε set point στο 5-6, 30-40, για να στείλει το σετ στο tie-break, όπου επίσης βρέθηκε σε δύσκολη θέση αφού ήταν πίσω με 4-5. Τελικά, ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων πήρε το tie-break με 8-6 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

Και το 2ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με τον Χιλιανό τενίστα να κάνει πρώτος break και να περνάει μπροστά με 2-1. Ο Nadal απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 5ο game έσβησε break point, πριν κρατήσει το σερβίς του και περάσει μπροστά με 3-2. Στο 8ο game ήρθε ένα νέο break για τον Rafa, που έκανε το 5-3 και "σφράγισε" τη νίκη στο επόμενο game.

Αυτή ήταν η 2η διαδοχική νίκη του Nadal στη λατινοαμερικάνικη περιοδεία που κάνει στη φετινή off-season. Θυμίζουμε πως είχε κερδίσει τον Casper Ruud την Τετάρτη στο Μπουένος Άιρες.

Επόμενος σταθμός για το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι το Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, όπου θα παίξει ξανά με τον Ruud. Ο Νορβηγός θα τον ακολουθήσει επίσης και στο Κίτο του Εκουαδόρ, στην Μπογκοτά της Κολομβίας και στην Πόλη του Μεξικού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots