ATP
Η εξαιρετικά δύσκολη "φυγάδευση" του Nadal από το Σαντιάγκο (vids)

 
Η εξαιρετικά δύσκολη "φυγάδευση" του Nadal από το Σαντιάγκο (vids)
tn team Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 11:06

Μετά τo event επίδειξης που είχε στο San Carlos de Apoquindo του Σαντιάγκο στη Χιλή, ο Rafael Nadal δυσκολεύτηκε πολύ να αποχωρήσει από το στάδιο, καθώς εντός και εκτός γηπέδου ήταν περικυκλωμένος από υπερβολικά ενθουσιώδεις φαν, που δεν τον άφηναν να φύγει χωρίς αυτόγραφο!

Ο Nadal ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία τη φετινή του λατινοαμερικάνικη περιοδεία, πηγαίνοντας ήδη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και στο Σαντιάγκο της Χιλής, γεμίζοντας και τα δυο στάδια που έπαιξε.

Από το San Carlos de Apoquindo του Σαντιάγκο, η αποχώρησή του ήταν πολύ δύσκολη και οι άνδρες της ασφάλειας που είχε γύρω του δεν ήταν αρκετοί, όπως αποδείχτηκε, καθώς οι υπερβολικά ενθουσιώδεις φίλαθλοι, σε βαθμό αγενές και επικίνδυνο, δεν άφηναν τον Ισπανό να φύγει, τραβολογώντας τον για ένα αυτόγραφο.

Ακόμα και σ' αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, κατά την αποχώρησή του από το court ο Rafa ήταν όσο ευγενικός γινόταν και υπέγραψε μερικά αυτόγραφα από τους φαν, που βρισκόντουσαν σε έναν χώρο που δεν θα έπρεπε να είναι.

Τον ακολούθησαν μάλιστα και έξω από το στάδιο, όπου ωστόσο οι άνδρες της ασφάλειας ήταν περισσότεροι και φρόντισαν να απωθήσουν όποιον πλησίαζε. Όταν ο Nadal είδε πως ένας απ' αυτούς ήταν απλώς ένα παιδί, ζήτησε από την ασφάλεια να το αφήσει να έρθει κοντά του για να υπογράψει την μπλούζα του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots