ATP
Πανέτοιμος να επιστρέψει ο Zverev

 
Πανέτοιμος να επιστρέψει ο Zverev
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 10:29

O Alexander Zverev δηλώνει έτοιμος και ανυπόμονος για να επιστρέψει στη δράση, εκφράζοντας την επιθυμία του να παίξει αρκετά τον Δεκέμβριο ώστε να είναι σε καλή κατάσταση όταν φτάσει στην Αυστραλία σε έναν περίπου μήνα.

"Ανυπομονώ να επιστρέψω στο tour και να παίξω αγώνες. Προφανώς δεν θέλω να είναι στην Αυστραλία οι πρώτοι μου αγώνες, γιατί θα είναι διαφορετικά για μένα σωματικά και πνευματικά. Θέλω να δώσω αγώνες πριν από το Australian Open και πιστεύω πως η Σαουδική Αραβία μου ταιριάζει πολύ", είπε ο Zverev σε συνέντευξη που έδωσε για την προώθηση του Diriyah Tennis Cup, όπου θα αγωνιστεί από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

"Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου θα βρίσκονται εκεί, οπότε θα είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και ακόμα όλοι θα είναι σε καλή φόρμα, γιατί έρχονται από το ATP Finals και το Davis Cup. Ελπίζω να μπορέσω και γω να συμβαδίσω μαζί τους", πρόσθεσε ο 25χρονος Γερμανός, που θα βρεθεί στo Diriyah μαζί με τους Στέφανο Τσιτσιπά, Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Νικ Κύργιο, αλλά και τον Dominic Thiem, τον οποίο έχει να δει σχεδόν 2 χρόνια.

"Μου έχουν λείψει όλοι τους για να είμαι ειλικρινής. Παρόλο που είμαστε αντίπαλοι στο court, έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους στο tour και μου έλειψε να ταξιδεύω μαζί τους και να τους βλέπω. Τον Dominic έχω να τον δω σχεδόν δυο χρόνια, γιατί απουσίασε πολύ λόγω τραυματισμού το 2021 και εγώ τραυματίστηκα το 2022."

Θυμίζουμε πως στις 8 Δεκεμβρίου ο Zverev αναμένεται να δώσει τον πρώτο του αγώνα από τον ημιτελικό του Roland Garros στις αρχές του Ιουνίου, όταν είχε τραυματιστεί στον αστράγαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots