ATP
Diriyah Tennis Cup: Berrettini και Hurkacz στη Σαουδική Αραβία

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini © Manuela Davies/USTA
tn team Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 - 19:45

Οι Matteo Berrettini και Hubert Hurkacz αποτελούν τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής για το Diriyah Tennis Cup. Αναλυτικά το εντυπωσιακό line-up του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας, που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και στο οποίο θα λάβει μέρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του πρώτου μεγάλου τουρνουά επίδειξης που θα λάβει χώρα στην αραβική χερσόνησο και πρόκειται βεβαίως για το Diriyah Tennis Cup της Σαουδικής Αραβίας, που ξεκινάει αυτή την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι δυο τελευταίες προσθήκες του τουρνουά, ακόμα δυο μεγάλα ονόματα, οι Matteo Berrettini και Hubert Hurkacz.

Αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστούν 5 παίκτες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης στο τουρνουά, με κάποιους από τους υπόλοιπους 7 που δεν είναι στο Top 10, να είναι ονόματα όπως οι Dominic Thiem, Stan Wawrinka, Alexander Zverev και Νικ Κύργιος!

Αναλυτικά οι 12 παίκτες που θα αγωνιστούν στο Diriyah Tennis Cup:

1) Στέφανος Τσιτσιπάς (No.4)
2) Daniil Medvedev (No.7)
3) Andrey Rublev (No.8)
4) Taylor Fritz (No.9)
5) Hubert Hurkacz (No.10)
6) Alexander Zverev (No.12)
7) Cameron Norrie (No.14)
8) Matteo Berrettini (No.16)
9) Νικ Κύργιος (Νο.22)
10) Dominic Thiem (No.106)
11) Dominic Stricker (No.117)
12) Stan Wawrinka (No.150)

Οι πρώτοι 4 παίκτες της κατάταξης θα αγωνιστούν απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι υπόλοιποι 8 θα αγωνιστούν σε 4 ζευγάρια, για τα 4 εναπομείναντα εισιτήρια. Οι προημιτελικοί θα διαδεχθούν τους αγώνες του 1ου γύρου στο πρόγραμμα της 1ης ημέρας κι έτσι οι 4 νικητές του 1ου γύρου θα δώσουν διπλούς αγώνες την Πέμπτη.

Την Παρασκευή θα γίνουν οι ημιτελικοί, ενώ θα ξεκινήσουν και τα διπλά. Tο Σάββατο θα ολοκληρωθεί το τουρνουά με τους τελικούς σε μονά και διπλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από δυνατούς αγώνες προετοιμασίας, το τουρνουά προσφέρει και εντυπωσιακά μεγάλα χρηματικά έπαθλα στους συμμετέχοντες. Ο νικητής θα λάβει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ ο φιναλίστ θα κερδίσει 500.000 δολάρια και οι ημιφιναλίστ από 250.000 δολάρια!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots