ATP
Πήρε τον τίτλο στο Delray Beach o Fritz (vid)

 
Taylor Fritz
Taylor Fritz © Andrew Patrong
tn team Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 10:29

O Taylor Fritz επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε τον τίτλο στην πατρίδα του και στο Delray Beach, κερδίζοντας στον τελικό τον Miomir Kecmanovic.

Αν και χρειάστηκε 3 σετ στον τελικό για να ολοκληρώσει το έργο του, απέναντι στον μαχητικό Kecmanovic, o Fritz στο τέλος δεν είχε πρόβλημα και πήρε τη νίκη επί του Σέρβου με 6-0, 5-7, 6-2, για να αναδειχθεί πρωταθλητής στο Delray Beach Open.

Ο Fritz δεν είχε χάσει σετ στα 3 προηγούμενα παιχνίδια του στο Delray Beach, απέναντι στους Emilio Gomez, Adrian Mannarino και Mackenzie McDonald.

Το ξεκίνημά του στον τελικό ήταν ιδανικό, αφού πήρε το 1ο σετ με bagel, στο 2ο σετ όμως ο Kecmanovic ισορρόπησε και στο τέλος έκανε και το break, για να το κερδίσει με 7-5 και να στείλει τον τελικό σε 3ο.

Εκεί ο Αμερικανός δεν είχε πρόβλημα, αφού δεν επέτρεψε στον Σέρβο να φτάσει σε break point και ο ίδιος έκανε δυο breaks, στο 4ο (3-1) και στο 8ο game (6-2), για να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του σε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος για τον Fritz (5-5 σε τελικούς), 2ος που κερδίζει σε αμερικανικό έδαφος, μετά το Indian Wells του 2022. Επίσης έδωσε συνέχεια σε ένα σερί που χτίζει, αφού αυτός ήταν ο 4ος συνεχόμενος κερδισμένος τελικός του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots