ATP
Έκλεισαν νέο ραντεβού Medvedev και Auger-Aliassime (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © @qatartennis
tn team Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 23:05

O Daniil Medvedev και ο Felix Auger-Aliassime πήραν τα δυο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Qatar Open στην Ντόχα και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους αύριο.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τη μάχη τους στο Ρότερνταμ, Medvedev και Auger-Aliassime θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση της Ντόχας.

Ο Medvedev χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά, μέχρι τελικά να βρει τη λύση με ένα break στο τέλος του 3ου σετ και να κερδίσει τον Christopher O'Connell με 6-2, 4-6, 7-5, έπειτα από 2 ώρες αγώνα.

Ούτε ο Auger-Aliassime είχε εύκολο έργο, αλλά πήρε τη νίκη στα 2 σετ, επικρατώντας του Alejandro Davidovich Fokina με 6-4, 7-6 (5) σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Για 6η φορά θα συναντηθούν στο tour Medvedev και Auger-Aliassime, με τον Ρώσο να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες. Πιο πρόσφατη ήταν βεβαίως στα προημιτελικά του Ρότερνταμ την προηγούμενη εβδομάδα, όπου επιβλήθηκε με 6-2, 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό της Ντόχας θα αναμετρηθούν οι Jiri Lehecka και Andy Murray. Θυμίζουμε πως ο Lehecka έβγαλε εκτός το Νο.1 του ταμπλό, Andrey Rublev, με 4-6, 6-4, 6-3, ενώ ο Murray κέρδισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Alexandre Muller, με 4-6, 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots