ATP
Εκτός και ο Tiafoe (vids)

 
Lorenzo Sonego
Lorenzo Sonego © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 5:42

Μετά τους Felix Auger-Aliassime και Hubert Hurkacz, και ο Frances Tiafoe αποχαιρέτησε το Μαϊάμι, γνωρίζοντας την ήττα από έναν εκπληκτικό Lorenzo Sonego.

Oύτε ο Frances Tiafoe δεν θα βρίσκεται στον 4ο γύρο του Miami Open, με τον Αμερικανό τενίστα να γνωρίζει την ήττα από έναν εξαιρετικό Lorenzo Sonego στο Hard Rock Stadium, με 6-3, 6-4.

Ο Sonego είχε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και κυριάρχησε κατά κράτος του Tiafoe στο court, αφού προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ, το οποίο έκλεισε στα 9 games, καθώς και με 2-0 στο 2ο σετ.

Το 2ο σετ διακόπηκε για περίπου 2 ώρες εξαιτίας της βροχής στο 3-2 υπέρ του Ιταλού, που δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή και φρόντισε να αξιοποιήσει το μεγάλο πλεονέκτημα που είχε δημιουργήσει, για να υπερασπιστεί με επιτυχία το σερβίς του και να "κλειδώσει" τη νίκη μετά την επανέναρξη.

Στον 4ο γύρο του Miami Open o Sonego θα παίξει με τον Francisco Cerundolo, που νωρίτερα θυμίζουμε ότι είχε αποκλείσει το Νο.5 του ταμπλό, Felix Auger-Aliassime, με 6-2, 7-5.

Με τις δυο αυτές εκπλήξεις, σημαίνει και πως αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρει αύριο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Karen Khachanov, θα παίξει στα προημιτελικά με έναν εκ των Sonego και Cerundolo, όντας σίγουρα το μεγάλο φαβορί για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στο τουρνουά.

Μια ακόμα έκπληξη έγινε σήμερα, με τον Adrian Mannarino να κερδίζει έπειτα από δυο πολύ κλειστά σετ τον Hubert Hurkacz, Νο.8 στο ταμπλό, με 7-6 (5), 7-6 (0). Ο Mannarino θα παίξει στον 4ο γύρο με τον qualifier Christopher Eubanks, που έδωσε συνέχεια στην τρομερή του πορεία, κερδίζοντας και τον Gregoire Barrere με 6-3, 7-6 (7).

Τέλος, ο Quentin Halys κέρδισε τον Mackenzie McDonald με 7-6 (2), 6-3 και θα είναι ο αντίπαλος του Daniil Medvedev στον 4ο γύρο, καθώς θυμίζουμε ο Ρώσος είχε πάρει την πρόκριση με walkover εις βάρος του Alex Molcan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots