ATP
Δεν είχε διάθεση για λόγια ο Djokovic μετά τον αποκλεισμό (vid)

 
Δεν είχε διάθεση για λόγια ο Djokovic μετά τον αποκλεισμό (vid)
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 2:06

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο σύντομες συνεντεύξεις Τύπου ο Novak Djokovic, ο οποίος δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για τον αγώνα, μετά την ήττα του από τον Lorenzo Musetti στο Monte-Carlo.

Ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων έδινε κοφτές απαντήσεις και επανέλαβε αρκετές φορές πως δεν είχε τη διάθεση να μιλήσει περισσότερο, δίνοντας έτσι μια από τις συντομότερες συνεντεύξεις της καριέρας του.

"Ειλικρινά, αισθάνομαι χάλια μετά από έναν αγώνα σαν κι αυτόν. Του αξίζουν συγχαρητήρια όμως, ήταν σταθερός στις κρίσιμες στιγμές και αυτό ήταν το ζητούμενο. Του εύχομαι καλή επιτυχία", είπε αρχικά ο Σέρβος, που μετά από follow-up ερώτημα, δεν είχε να προσθέσει κάτι: "Δεν μπορώ να πω τίποτα, όλα καλά, είμαι καλά. Συγχαρητήρια σε εκείνον και συνεχίζουμε."

Δέχτηκε κι άλλες ερωτήσεις για το ματς ο Novak, όμως η απάντηση ήταν λίγο πολύ η ίδια κάθε φορά: "Απλά νιώθω άσχημα τώρα, επειδή έχασα τον αγώνα. Αυτό είναι όλο. Δεν είναι μια καλή μέρα για μένα, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω."

Να σημειωθεί πως ο Djokovic αποκλείστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά πριν από τα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters, όπου είχε παίξει τελευταία φορά το 2019 (το 2020 το τουρνουά δεν έγινε λόγω της Covid-19).

Επόμενος σταθμός για τον Nole θα είναι η Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, όπου θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο τοπικό 250άρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots