ATP
Αμφίβολος και για Μαδρίτη ο Rafa!

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 8:46

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, o Rafael Nadal είναι αμφίβολος και για τη Μαδρίτη και αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή ή όχι αν θα αγωνιστεί στο 1000άρι της πατρίδας του.

Όπως αναφέρει η Diario de Mallorca, o Nadal βρέθηκε στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα και στην κλινική του γιατρού του, Angel Ruiz Cotorro, και σύμφωνα με τις πληροφορίες παραμένει αμφίβολη η επιστροφή του στη δράση, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο ούτε για τη Μαδρίτη.

Την Κυριακή, 23 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του ταμπλό της Μαδρίτης και, όπως όλα δείχνουν, το όνομα του Nadal θα είναι εντός. Ωστόσο δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από το Masters της Μαδρίτης αργότερα, με την Τετάρτη 26 Απριλίου, να είναι η καταληκτική ημερομηνία της απόφασης, αφού την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα πρέπει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το τουρνουά.

Σε κάθε περίπτωση ο Rafa θα βρίσκεται στη Μαδρίτη, αφού είτε παίξει είτε όχι, θα παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνουν κάποιοι από τους μεγαλύτερους χορηγούς του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots