ATP
Συνεχίζει το σερί στην Μπάνια Λούκα ο Rublev (vid)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Srpska Open
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 19:33

O πρωταθλητής του Monte-Carlo Masters, Andrey Rublev, έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στην Μπάνια Λούκα σήμερα, κερδίζοντας εύκολα τον πρώτο του αγώνα στο Srpska Open.

Μόλις 4 games έχασε ο Rublev στην πρεμιέρα του στην Μπάνια Λούκα, επικρατώντας του Juan Pablo Varillas με 6-2, 6-2, σε 70 μόλις λεπτά.

Ήταν η 6η διαδοχική νίκη στο tour για τον Rublev, που την Κυριακή αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Monte-Carlo, κατακτώντας τον 1ο του τίτλο σε Masters διοργάνωση.

Πλέον έφτασε τις 19 νίκες στη φετινή σεζόν ο 25χρονος Ρώσος (19-8), Νο.2 στο ταμπλό του Srpska Open, πίσω μόνο από τον Novak Djokovic.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης της Μπάνια Λούκα, ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ήρωα, Damir Dzumhur που πέτυχε μια πολύ καλή νίκη νωρίτερα εις βάρος του Νο.7 του ταμπλό, Richard Gasquet, με 6-4, 1-6, 7-6 (3).

Την πολύ καλή του σεζόν συνεχίζει και ο Jiri Lehecka, που προκρίθηκε σε ακόμα έναν προημιτελικό μετά και τη νίκη του με 6-0, 6-2 επί του qualifier Radu Albot.

Στους "8" θα αντιμετωπίσει το Νο.4 του ταμπλό, Miomir Kecmanovic, που απέκλεισε έναν άλλον qualifier, τον 19χρονο Abedallah Shelbayh, με 6-4, 7-6 (4). Ο Shelbayh είχε γίνει την Τρίτη ο πρώτος Ιορδανός τενίστας που πέτυχε ATP Tour-level νίκη, όταν απέκλεισε τον Elias Ymer.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots