ATP
Έκανε αρθροσκόπηση ο Nadal

 
Έκανε αρθροσκόπηση ο Nadal
tn team Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 - 0:31

Όπως έγινε γνωστό μέσω του ατζέντη του, ο Rafael Nadal υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ελεγχθεί ο αριστερός λαγονοψοΐτης, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα τους τελευταίους μήνες.

Απ' όταν τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο, κατά τη διάρκεια του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, ο Nadal δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει στο tour.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ατζέντη του, σήμερα ο Ισπανός βρέθηκε στη Βαρκελώνη και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Την επέμβαση επιμελήθηκε ο γιατρός του, Angel Ruiz-Cotorro, ενώ μαζί του ήταν και οι Ramon Vilaro και Marc Philippon.

Είναι μια διαδικασία που ενδεχομένως να βοηθήσει την ιατρική του ομάδα για μια πιο αποτελεσματική θεραπεία στη συνέχεια, ώστε να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στον λαγονοψοΐτη και να επιστρέψει και πάλι στο 100% του. Η επέμβαση, έγινε ένα βράδυ πριν τα 37α γενέθλια του Ισπανού θρύλου.

Θυμίζουμε πως το πλάνο του Nadal, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, είναι να επανέλθει και πάλι σε καλή κατάσταση και να κάνει την τελευταία σεζόν της καριέρας του το 2024. Το 2023 πιθανότατα δεν θα επιστρέψει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μόνο για τους τελικούς του Davis Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots