ATP
Norrie: "O Djokovic είχε αργήσει να έρθει στο γήπεδο και δεν απολογήθηκε"

 
Norrie: "O Djokovic είχε αργήσει να έρθει στο γήπεδο και δεν απολογήθηκε"
© Corinne Dubreuil/FFT
tn team Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 - 17:19

Ο Cameron Norrie πέρασε στην αντεπίθεση στην κόντρα του με τον Novak Djokovic, αποκαλύπτοντας πως ο Σέρβος δεν του απολογήθηκε ποτέ, όταν καθυστέρησε να πάει στο γήπεδο για την αναμέτρησή τους.

Θυμίζουμε πως Norrie και Djokovic είχαν έναν αρκετά έντονο αγώνα στη Ρώμη πριν λίγες εβδομάδες, με τον Σέρβο να έχει αρκετά παράπονα για τη συμπεριφορά του Βρετανού, τα οποία εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Για το περιστατικό που γύρισε την πλάτη του σε έναν πόντο και ο Norrie τον πέτυχε με την μπάλα, ο Djokovic είχε πει ότι πιθανότατα ήταν κάτι που έκανε εσκεμμένα, ενώ ο Σέρβος μίλησε για μια εν γένει "unfair" συμπεριφορά του Βρετανού, μιλώντας ακόμα για στρατηγικό ιατρικό τάιμ άουτ και προκλητικούς πανηγυρισμούς "στη μούρη του".

Ο Norrie δεν μίλησε στους δημοσιογράφους εκείνη τη μέρα, του δόθηκε όμως η "πάσα" για να απαντήσει σε όλα αυτά στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή στο Roland Garros, μετά την ήττα του από τον Lorenzo Musetti.

Ο Βρετανός πέρασε στην κόντρα επίθεση, λέγοντας πως ο Novak ήταν εκείνος που ξεκίνησε το "unfair play", αφού άργησε σχεδόν ένα τέταρτο να βγει στο court και δεν απολογήθηκε ποτέ γι' αυτό.

"Χρειαζόταν κάποιον επιπλέον χρόνο με τον φυσιοθεραπευτή του και βγήκε στο court στις 11:12; ίσως 11:13. Απ' ότι φαίνεται δεν είδε τίποτα λάθος σ' αυτό και δεν μου είπε τίποτα, δεν απολογήθηκε ποτέ. Όταν ρώτησα τον διαιτητή αν ήταν OK να το κάνει αυτό, μου είπε ότι ήταν εντός κανονισμών και ότι αν αργούσε περισσότερο από 15 λεπτά, θα του έδινε default. Του είπα 'OK' και συνέχισα το ζέσταμα", είπε ο Norrie.

Για τους πανηγυρισμούς που είπε ο Djokovic, o Βρετανός σχολίασε: "Απλά ήθελα πολύ να κερδίσω, πάντα το θέλεις αυτό απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Δεν νομίζω ότι το έκανα στα μούτρα του, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως πανηγυρίζω αρκετά έντονα. Για μένα ήταν ένας συνηθισμένος αγώνας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots