ATP
Αήττητος και στο Hopman Cup o Alcaraz (vid)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Hopman Cup
tn team Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 0:00

O Carlos Alcaraz δεν χάνει ούτε στα φιλικά, κερδίζοντας σήμερα και τον Borna Coric, για να ολοκληρώσει αήττητος στα μονά την παρουσία του στο Hopman Cup.

Ο Alcaraz αγωνίστηκε την αμέσως επόμενη εβδομάδα του Wimbledon, εκπροσωπώντας την Ισπανία στο Hopman Cup. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, ωστόσο ο ίδιος έμεινε αήττητος στα μονά, κερδίζοντας σήμερα και τον Coric, με 6-3, 6-7 (6), 10-5.

Θυμίζουμε πως χθες ο Alcaraz κέρδισε και τον David Goffin, επίσης σε έναν αγώνα που πήγε σε match tie-break.

Ο 20χρονος Ισπανός, πρωταθλητής στο US Open και στο Wimbledon, είχε match point στο tie-break του 2ου σετ, στο 6-5, όμως o Coric πήρε τους 3 επόμενους πόντους και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Δεν πτοήθηκε ο Alcaraz, που "ξέφυγε" με 5-1 και με 6-2 στο match tie-break, το οποίο τελικά κατέκτησε με 10-5, για να φτάσει στην τελική νίκη.

Να σημειωθεί πως η Ισπανία είχε αποκλειστεί ήδη όταν αγωνίστηκε ο Alcaraz, καθώς έπρεπε να κερδίσει με 3-0 σήμερα και η Κροατία είχε πάρει ήδη το προβάδισμα, χάρη στη νίκη της Donna Vekic επί της Rebeka Masarova με 6-2, 6-1.

Στο μικτό διπλό που ολοκλήρωσε το tie, η Ισπανία έχασε match point, η Κροατία όμως πήρε τελικά τη νίκη με 1-6, 6-4, 14-12 και την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots