ATP
Τσιτσιπάς: "Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις" (vid)
tn team Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 - 11:36

Ευχαριστημένος με την πρώτη του αναμέτρηση στο Los Cabos ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ευελπιστεί να συνεχίσει εξίσου δυνατά και στην αυριανή του αναμέτρηση.

"Ξέρω πως αρέσει το ξενύχτι στους Μεξικανούς, ξέρω πως τους αρέσει να κάνουν πάρτυ. Βλέπω όμως και πολλά παιδιά εδώ, παιδιά είναι ώρα να πάτε για ύπνο είναι πολύ αργά!" είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων που έκανε από το court o Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα του με τον John Isner λίγο πριν τα μεσάνυκτα και τον ολοκλήρωσε ένα τέταρτο μετά τη μια.

Αύριο (γύρω στις 06:00-07:00 ώρα Ελλάδας), ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry για τα προημιτελικά του Los Cabos. Θα είναι η 3η του συνάντηση για φέτος με τον Χιλιανό τενίστα, από τον οποίο είχε ηττηθεί στο Χάλε, αλλά τον είχε κερδίσει στο Monte-Carlo.

"Είναι καλός παίκτης, έχει πολύ καλά χτυπήματα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις. Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή δοκιμασία, αλλά έπρεπε να παίξω με έναν μεγαλόσωμο παίκτη όπως ο John και θα είναι παρόμοιο αύριο. Ένιωσα τη στήριξη του κόσμου σήμερα, ας συνεχίσουμε να το κάνουμε μαζί."

Όσο για το τι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αύριο όταν ξυπνήσει: "Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots