ATP
Κι άλλη νίκη για τον Raonic στο Τορόντο, εκτός ο Rublev (vid)

 
Milos Raonic
Milos Raonic © Peter Powers / Tennis Canada
tn team Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 - 21:13

O Milos Raonic έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ από τη γραμμή του σερβίς, για να αποκλείσει και τον Taro Daniel στο Masters του Καναδά. Πρόωρα αποχαιρέτησε το τουρνουά ο Andrey Rublev.

Ο 32χρονος Καναδός, που κάνει μια απόπειρα για δυναμικό comeback μετά την απουσία δυο χρόνων που συμπλήρωσε, επιβλήθηκε του Ιάπωνα qualifier με 6-4, 6-3 και πήρε σε 90 λεπτά την πρόκριση για τον 3ο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο.

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Frances Tiafoe στον 1ο γύρο, σε έναν αγώνα που πέτυχε 37 άσους (!), ο Raonic έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ από τη γραμμή του σερβίς σήμερα, σημειώνοντας 15 άσους, σε έναν σαφώς πιο σύντομο αγώνα.

Κέρδισε τους 26 από τους 29 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν επέτρεψε κανένα break point στον Taro, ενώ "έσπασε" δυο συνεχόμενες φορές το σερβίς του Ιάπωνα, στο τέλος του 1ου σετ και στο ξεκίνημα του 2ου.

Ο Raonic θα παίξει για μια θέση στα προημιτελικά απέναντι στον Mackenzie McDonald, που νωρίτερα σήμερα έκανε την υπέρβαση και έβγαλε εκτός το Νο.6 του ταμπλό, Andrey Rublev, κερδίζοντάς τον με 6-4, 6-3.

Πολύ δύσκολη επικράτηση στο μεταξύ για τον Taylor Fritz, που προκρίθηκε επίσης στους "16", κερδίζοντας τον Ugo Humbert με 7-6 (7), 3-6, 6-3. Θα περιμένει τον αγώνα του Alex De Minaur με τον Gabriel Diallo o Αμερικανός, για να μάθει τον αυριανό του αντίπαλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots