ATP
Laver Cup: Συμπληρώθηκαν με Hurkacz και Monfils τα ρόστερ

 
Gael Monfils
Gael Monfils © Western & Southern Open
tn team Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 19:14

Ο Hubert Hurkacz και ο Gael Monfils, που αμφότεροι έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες στα αμερικάνικα τουρνουά, συμπληρώνουν τις συμμετοχές για το φετινό Laver Cup. Δείτε αναλυτικά τα ρόστερ των δυο ομάδων.

Οι Hurkacz και Monfils αποτελούν τις δυο τελικές προσθήκες της Team Europe για το Laver Cup του 2023, που θα γίνει στο Βανκούβερ από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Η Team Europe θα αποτελείται από τους: Στέφανο Τσιτσιπά, Holger Rune, Casper Ruud, Andrey Rublev, Hubert Hurkacz και Gael Monfils, ενώ η Team World αποτελείται από τους: Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Tommy Paul, Felix Auger-Aliassime, Francisco Cerundolo και Ben Shelton.

Θυμίζουμε πως η Team World είναι η ομάδα που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς το 2022 είχε κατακτήσει για 1η φορά το πρωτάθλημα, με την Team Europe να είναι πρωταθλήτρια στα 4 πρώτα τουρνουά (2017, 2018, 2019, 2021).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό Laver Cup θα είναι το πρώτο που θα γίνει χωρίς την παρουσία κανενός εκ των Big 3 και μάλιστα όταν σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά είχαμε τουλάχιστον δυο. Επιπλέον, απουσίες των Carlos Alcaraz και Daniil Medvedev, το κάνουν βάσει ονομάτων τουλάχιστον το πιο "αδύναμο" τουρνουά σε Laver Cup που έχει διεξαχθεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots