ATP
Ο Rublev έβαλε "φρένο" στον Humbert (vids)

 
Ο Rublev έβαλε "φρένο" στον Humbert (vids)
© Rolex Shanghai Masters
tn team Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 17:00

O Andrey Rublev έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Σαγκάη και σταμάτησε την πορεία του Ugo Humbert, χάνοντας μόλις 5 games από τον Γάλλο.

Ο Rublev επιβλήθηκε του Humbert με 6-2, 6-3 και πήρε μέσα σε 90 λεπτά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Ο Rublev συνεχίζει το πολύ καλό του τουρνουά και έπαιξε και σήμερα μεγάλο τένις. Στο 1ο σετ "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Humbert, στο 3ο (2-1) και στο 5ο game (4-1), για να το ολοκληρώσει στα 8 games.

Στη συνέχεια προηγήθηκε με break και στο 2ο σετ, στο 2-1, αλλά ο Humbert απάντησε άμεσα και κέρδισε τα 2 επόμενα games, για να περάσει μπροστά με 3-2.

Σε εκείνο το σημείο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς και να εκμεταλλευτεί το momentum, όμως ο Rublev έσβησε ένα break point και ανέκοψε την αντεπίθεση, κρατώντας το σερβίς του για το 3-3. Δεν κέρδισε άλλο game o Humbert, με τον Rublev να κερδίζει τα 4 τελευταία games του αγώνα και να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του έπειτα από 1 ώρα και 30 λεπτά.

Ο Rublev πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πρόκρισή του στο ATP Finals, την οποία θα εξασφαλίσει και μαθηματικά αν κατακτήσει τον τίτλο στη Σαγκάη.

Αύριο θα παίξει στον 6ο του ημιτελικό σε ένα Masters και θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, που νωρίτερα κέρδισε τον Nicolas Jarry με 7-6 (2), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots