ATP
Nadal: "Ακόμα δεν μπορώ να σας πω για την Αυστραλία"

 
Nadal: "Ακόμα δεν μπορώ να σας πω για την Αυστραλία"
© Rafa Nadal Academy
tn team Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 10:08

Με αφορμή νέα του δημόσια εμφάνιση, ο Rafael Nadal έκανε μια ενημέρωση της κατάστασής του, λέγοντας πως είναι στον σωστό δρόμο και προπονείται με ένταση, δεν έχει απαλλαγεί όμως ακόμα από τον πόνο και γι' αυτό δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα είναι στην Αυστραλία τον Ιανουάριο.

"Προπονούμαι περισσότερο τώρα σε σχέση με έναν μήνα πριν, αλλά το βλέπω μέρα με την ημέρα. Αν δω ότι έχω τη δυνατότητα να αυξήσω την ένταση θα το κάνω σιγά-σιγά", είπε ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων.

"Το ιδανικό θα ήταν να επιστρέψω στην Αυστραλία, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας το πω αυτό. Μπορώ να προπονούμαι λίγο περισσότερο και ο πόνος έχει μειωθεί, αλλά συνεχίζω να έχω ενοχλήσεις. Αν είχα λιγότερο πόνο θα μπορούσα να σας δώσω μια ημερομηνία", πρόσθεσε.

Ο Nadal βρέθηκε στο Μουσείο Ενδυμασίας και Ερευνητικό Κέντρο Εθνολογικής Κληρονομιάς στη Μαδρίτη, για μια παρουσίαση μιας νέας σειράς συμπληρωμάτων διατροφής με την οποία συνεργάζεται και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών που αθλούνται.

Εκεί είχε τη δυνατότητα να μιλήσει και για την κατάστασή του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο τραυματισμός στον λαγονοψοΐτη μυ ήταν και κάτι άγνωστο γι' αυτόν, με αποτέλεσμα να τον κάνει λανθασμένη εκτίμηση αρχικά.

"Βρίσκομαι στο σωστό δρόμο, αλλά την ίδια στιγμή βαδίζω και σε άγνωστα μονοπάτια, επειδή δεν είχα αντιμετωπίσει αυτόν τον τραυματισμό στο παρελθόν. Μακάρι να ήξερα πότε θα επιστρέψω αλλά δεν πάει έτσι. Φέτος προσπάθησα να παίξω στο χώμα και τελικά δεν ήταν γραφτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots