ATP
Djokovic για Nadal: "Θα ήθελα να πάμε για ποτά σε μια παραλία και να μιλήσουμε" (vid)

 
Djokovic για Nadal: "Θα ήθελα να πάμε για ποτά σε μια παραλία και να μιλήσουμε" (vid)
© Nicolas Gouhier / FFT
tn team Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 11:51

Παρότι είναι γνωστό πως δεν έχουν φιλικές σχέσεις, ο Novak Djokovic είπε πως μοιράζονται με τον Rafael Nadal τεράστιο σεβασμό και πως εκείνος θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να βγει μαζί του και να συζητήσουν.

Σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι 5 της Γαλλίας, ο Djokovic μίλησε για τον μεγαλύτερο αντίπαλο της καριέρας του, Rafael Nadal, τον οποίο ξεπέρασε και σε Grand Slams τίτλους για 1η φορά αυτή τη χρονιά.

Παρόλο που είναι γνωστό πως δεν διατηρούν φιλικές σχέσεις, όπως για παράδειγμα ανέπτυξαν μέσα στα χρόνια οι Nadal και Roger Federer, o Σέρβος είπε πως θα ήθελε να πάει με τον Rafa σε ένα beach bar και να μιλήσουν για τη ζωή, αφού φυσικά ολοκληρώσουν τις καριέρες τους και είναι αμφότεροι σε mood διακοπών. 

"Μπορεί να μην είμαστε απαραίτητα φίλοι, αλλά έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Ελπίζω - και μιλώ από μέρους μου - πως αφού ολοκληρώσουμε τις καριέρες μας, θα μπορέσουμε να πιούμε ποτά σε μια παραλία και να μιλήσουμε για τη ζωή", είπε χαρακτηριστικά ο Djokovic.

Είχε μια γεμάτη μέρα ο Djokovic χθες, αφού παραβρέθηκε και στην εκδήλωση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι, την οποία κέρδισε για 8η φορά στην καριέρα του o Lionel Messi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots