ATP
Η πιθανή "μπηχτή" του Djokovic στον Nadal

 
Η πιθανή "μπηχτή" του Djokovic στον Nadal
© Nicolas Gouhier / FFT
tn team Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 - 9:45

O Novak Djokovic εξήγησε πως πάντα μιλούσε ανοιχτά για τους στόχους του και τα ρεκόρ που θέλει να σπάσει, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, φωτογραφίζοντας τον Rafael Nadal.

Μετά την κατάκτηση του 40ού τίτλου του σε Masters 1000 τουρνουά, σε ακόμα μια τεράστια επιτυχία που προστίθεται στην απίστευτη καριέρα του, ο Djokovic μίλησε στους δημοσιογράφους για τους στόχους του, λέγοντας πως ποτέ δεν κρατούσε κρυφό ότι αυτά τα ρεκόρ έχουν μεγάλη σημασία για εκείνον και τα κυνηγάει.

Μάλιστα, φωτογράφισε τον Nadal, λέγοντας πως "κάποιοι άλλοι" δεν το έκαναν αυτό, γιατί ήταν πιο διπλωματικό. Κάτι που προκύπτει απ' το ότι θεωρεί ότι η ειλικρίνειά του σ' αυτό το ζήτημα ήταν και ο λόγος που πολύς κόσμος δεν τον συμπαθεί.

"Προσπαθώ να σπάσω κάθε ρεκόρ, κάθε ρεκόρ που μπορώ να σπάσω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να το πω αυτό, γι' αυτό και υπάρχει πολύς κόσμος που δεν με συμπαθεί. Δεν προσποιήθηκα, όπως κάποιοι άλλοι, να πω πως δεν έχω αυτόν τον συγκεκριμένο στόχο και μετά όταν το πετύχω να συμπεριφερθώ διαφορετικά. Πάντα προσπαθούσα να είμαι συνεπής σε αυτά που πιστεύω."

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι ο Djokovic είχε στο νου του τον Nadal, ωστόσο εκεί πηγαίνει το μυαλό των περισσότερων, μιας και ο Ισπανός ήταν εκείνος που σχετικά πρόσφατα ξεπέρασε το ρεκόρ των περισσότερων Grand Slams τίτλων όλων των εποχών (που αργότερα το ξεπέρασε ο Djokovic) και το πανηγύρισε δεόντως, παρόλο που συνεχώς τονίζει ότι από τη στιγμή που έχει κατακτήσει ήδη περισσότερα απ' όσα φανταζόταν, η μάχη για τα περισσότερα Slams δεν είναι κάτι που τον κάνει να χάνει τον ύπνο του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots