ATP
Κύργιος: "Εξωγήινος ο Novak - ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση" (vid)

 
Κύργιος: "Εξωγήινος ο Novak - ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση" (vid)
tn team Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 11:42

Το ντεμπούτο του ως σχολιαστής στην τηλεόραση πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Νικ Κύργιος, ο οποίος έκανε μια ενημέρωση για την κατάστασή του, ενώ έκανε και τα πρώτα του σχόλια για τους φιναλίστ του Τορίνου.

"Κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω. Είμαι διψασμένος για να επιστρέψω στο court και κάνω κάθε μέρα την αποθεραπεία μου και δουλειά στο γυμναστήριο. Αλλά το να βρίσκομαι εδώ, να παρακολουθώ το ματς που θα δούμε... ανυπομονώ να κάνω αναλύσεις για όλους εκεί έξω", είπε ο Κύργιος στα πρώτα τηλεοπτικά του δευτερόλεπτα, στο Tennis Channel.

Ο Κύργιος, ο οποίος έχει δώσει μόνο έναν αγώνα αυτή τη σεζόν εξαιτίας των τραυματισμών του, δέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει σε κάποιες εκπομπές στο Tennis Channel για το ATP Finals και να σχολιάζει. Χθες πήρε το βάπτισμα του πυρός, στο "pregame" της αναμέτρησης του Medvedev με τον Zverev.

"Λατρεύω να βλέπω τένις. Ξέρετε πως δεν έχω προπονητή εδώ και 6-7 χρόνια, οπότε έχω τις δικές μου τακτικές. Έχω παίξει πολλές φορές μ' αυτά τα παιδιά, τον Medvedev και τον Zverev. Ξέρω τι κάνουν όταν είναι υπό πίεση, ξέρω τα δυνατά τους σημεία, θα είναι διασκεδαστικό!"

Ο Κύργιος έκανε και ένα σχόλιο για όλο το τουρνουά και τους συμμετέχοντες, με ειδικές αναφορές στους δυο κορυφαίους της σεζόν, Djokovic και Alcaraz: "Όλοι ξέραμε πως ο Alcaraz θα πρωταγωνιστήσει κάποια στιγμή, αλλά είναι φοβερό που το κάνει σε τόσο νεαρή ηλικία. Ξέρω πως υπάρχει κόσμος που θέλει να δει περισσότερα από εκείνον, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή, ήδη έχει κάνει πολλά για την ηλικία του. O Novak προφανώς δεν είναι απ' αυτόν τον πλανήτη, είναι υπεράνθρωπος, εξωγήινος! Και έχουμε και τα άλλα παιδιά, ο Rune έχει επιστρέψει δυνατά μετά από μια δύσκολη σεζόν, ο Rublev, o Medvedev, o Zverev, ο Τσιτσιπάς, είναι όλοι πολύ σταθεροί όλο το χρόνο."

Για την ιστορία ο Κύργιος έκανε και μια πρόβλεψη, αλλά δεν έπεσε μέσα, αφού επέλεξε τον Zverev για νικητή της βραδιάς. Βέβαια, το παιχνίδι με τον Medvedev ήταν πάρα πολύ κλειστό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Ρώσο να παίρνει τη νίκη με 7-6 (7), 6-4 και την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots