ATP
Nadal: "Θα πω πριν από το Roland Garros αν θα είναι η τελευταία μου σεζόν"

 
Nadal: "Θα πω πριν από το Roland Garros αν θα είναι η τελευταία μου σεζόν"
tn team Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 13:45

Ο Rafael Nadal αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη πως πιθανότατα θα γνωρίζουμε αν αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του πριν από το Roland Garros.

"Θα το πάω μέρα με την ημέρα, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα 100%. Αλλά θα το πω πριν από το Roland Garros, θα μου δώσω λίγους μήνες ακόμα. Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό τώρα, ενώ έχω 12 μήνες χωρίς να είμαι στο tour", είπε ο Nadal, σε σημερινή του συνέντευξη στο COPE της Ισπανίας.

Ο Nadal εξήγησε πως ο μεγάλος στόχος του είναι να είναι υγιής ενόψει της χωμάτινης σεζόν - όχι απαραίτητα να διεκδικεί τίτλους - ενώ θα κάνει τα πάντα για να είναι όσο καλύτερα γίνεται στο Roland Garros.

"Αυτό που ήθελα να είναι το πρόγραμμά μου, δεν είναι τελικά εφικτό. Είναι πολύ διαφορετικό το σε ποια μέρη θέλω να παίξω με το που θα παίξω τελικά. Το όνειρό μου αυτή τη στιγμή είναι να παίξω στη χωμάτινη σεζόν με καλές συνθήκες. Και μ' αυτό εννοώ να είμαι υγιής, όχι να είμαι ανταγωνιστικός. Σίγουρα δεν θέλω να χάσω το Roland Garros, θα πάρω και δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να βρίσκομαι στο Παρίσι με τους καλύτερους δυνατούς όρους."

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να μην αγωνιστεί στην Ντόχα την επόμενη εβδομάδα, είπε: "Δεν ένιωθα τόσο καλά και δεν μπορούσα να το ρισκάρω. Έχω προπονηθεί σε υψηλή ένταση, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα κανένα σετ. Για το Μπρίσμπεϊν ήμουν προετοιμασμένος, για τώρα όχι. Ο κίνδυνος ήταν πολύ μεγάλος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots