ATP
Με ανατροπή στην πρεμιέρα ο Alcaraz (vid)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 - 11:22

O Carlos Alcaraz έχασε το πρώτο του σετ στο φετινό Indian Wells, ωστόσο ανέβασε ρυθμό στη συνέχεια και δεν κινδύνεψε απέναντι στον Matteo Arnaldi.

Ο 20χρονος Ισπανός, Νο.2 στο ταμπλό και στον κόσμο, επικράτησε του Arnaldi με 6-7 (5), 6-0, 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Indian Wells Masters.

Ακόμα δεν έχει βρει τον καλύτερό του εαυτό από το περσινό καλοκαίρι και τον θρίαμβό του στο Wimbledon o Alcaraz, ο οποίος ευελπιστεί να το κάνει στο Indian Wells, ένα τουρνουά που υπερασπίζεται τον τίτλο.

Αυτός ήταν ο πρώτος του επίσημος αγώνας μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο που είχε στο Ρίο και σίγουρα το 1ο σετ δεν ήταν το καλύτερο, έδειξε όμως ενθαρρυντικά σημάδια στη συνέχεια με την αντίδρασή του, χάνοντας μόλις ένα game στα 2 επόμενα σετ.

Στον 3ο γύρο του αμερικάνικου Masters o Alcaraz θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Ο Καναδός, αν και είχε μια κακή για τα δεδομένα του σεζόν πέρσι, τον τελευταίο καιρό παίζει καλύτερα και στην πρεμιέρα του επιβλήθηκε του Constant Lestienne με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots