ATP
Μπήκε ημιτελικά ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 6:55

O Daniil Medvedev ξεπέρασε τον Holger Rune στα δυο σετ και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Indian Wells. Εκεί θα είναι και ο Tommy Paul, που έβγαλε εκτός τον Casper Ruud.

Ο Medvedev συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Indian Wells και επικράτησε του Rune με 7-5, 6-4, για να προκριθεί στην ημιτελική φάση του πρώτου Masters της χρονιάς.

Είναι ο πρώτος ημιτελικός σε Masters μετά από περίπου 10 μήνες για τον Medvedev, από τη Ρώμη το 2023, με τον 28χρονο Ρώσο να κερδίζει το 62% των πόντων στα δεύτερα σερβίς του Rune και να φτάνει 4 φορές στο break, ενώ ο ίδιος έσβησε τα 6 από τα 8 break points του Δανού.

Ο Medvedev, φιναλίστ πέρσι στο Indian Wells, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Σαββάτου τον Tommy Paul, που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες των Αμερικανών για τίτλο κερδίζοντας προηγουμένως τον Casper Ruud με 6-2, 1-6, 6-3.

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό - επαναληπτικό των ημιτελικών του 2023 - o Jannik Sinner θα αντιμετωπίσει τον Carlos Alcaraz. O Sinner κέρδισε τον Jiri Lehecka με 6-3, 6-3 και ο Alcaraz τον Alexander Zverev με 6-3, 6-1.

Οι δυο ημιτελικοί των ανδρών θα γίνουν το Σάββατο, προς ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα.

Τα highlights των προημιτελικών:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots