Το σχόλιο του Nadal για τη μίμηση του Κύργιου

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 18:06

Στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ζητήθηκε από τον Rafael Nadal να κάνει ένα σχόλιο για τη μίμηση που έκανε ο Νικ Κύργιος, στον χθεσινό του αγώνα με τον Gilles Simon.

Με αφορμή ένα time violation που δέχτηκε, ο Κύργιος μιμήθηκε κάποιες από τις κινήσεις του Nadal πριν το σερβίς, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον διαιτητή. Ήταν κάτι που οι περισσότεροι βρήκαν αστείο, καθώς ακούστηκαν γέλια απ' όλο το γήπεδο, ενώ και ο διαιτητής χαμογέλασε.

Ο Nadal έμαθε για το περιστατικό σήμερα, όταν ένας δημοσιογράφος του έκανε τη σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου: "Ειλικρινά, δεν θέλω να ξέρω", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού.

"Είμαι εδώ για να παίξω τένις. Στ' αλήθεια δε με νοιάζει. Αν ήταν αστείο, όλα καλά", πρόσθεσε ο Rafa, ο οποίος κέρδισε τον Federico Delbonis με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open.

Αν αμφότεροι Κύργιος και Nadal κερδίσουν τους επόμενους αγώνες τους, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον 4ο γύρο. Ο Rafa παίζει με τον Pablo Carreno Busta, ενώ ο Κύργιος με τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots