Ανακοίνωση για τον Federer από το AO

 
Roger Federer
Roger Federer
tennisnews team Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 6:33

Το Australian Open επισημοποίησε την απόφαση του Roger Federer να μην αγωνιστεί στη Μελβούρνη το 2021 με μια ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά την αποκλειστική είδηση του Associated Press πως ο Federer δεν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το Australian Open εξέδωσε ανακοίνωση, επισημοποιώντας την απόσυρση του Ελβετού από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Όπως δήλωσε ο ατζέντης του Federer, Tony Godsick, o κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων δεν είναι ακόμα στο στάδιο που θα ήθελε ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στη Μελβούρνη, αλλά στοχεύει στην επιστροφή του στο κοντινό μέλλον, ξεκινώντας να σχηματίζει το πρόγραμμά του από τα αμέσως επόμενα τουρνουά.

"Στο τέλος ο Roger νικήθηκε από τον χρόνο, δεν αισθανόταν έτοιμος για τις απαιτήσεις ενός Grand Slam και είναι πολύ απογοητευμένος που δεν θα έρθει στη Μελβούρνη το 2021", δήλωσε ο διευθυντής του αυστραλιανού Grand Slam, Craig Tiley.

"Το Australian Open πάντα είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, θυμάμαι πως ο Roger ήταν ο πρώτος που αποκάλεσε το AO "happy slam". Του ευχόμαστε τα καλύτερα όσο προετοιμάζεται για την επιστροφή του αργότερα στη χρονιά και ανυπομονούμε να τον δούμε στη Μελβούρνη το 2022."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots