Αυστραλία: O Djokovic απαιτεί ισότητα

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic ©media-modo.com
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 12:55

Ο Novak Djokovic, ο οποίος βρίσκεται στην Αδελαΐδα και κάνει καραντίνα σε πολύ καλύτερες συνθήκες από τους περισσότερους παίκτες που είναι στη Μελβούρνη, επικοινώνησε με την Tennis Australia και ζήτησε ίση μεταχείριση και δυνατότητα να κάνουν προπονήσεις όλοι οι παίκτες.

Ο Djokovic, ο οποίος είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη διαφορετική μεταχείριση που θα λάμβαναν οι κορυφαίοι παίκτες και πριν ταξιδέψει στην Αυστραλία, ακούει προσεκτικά τις τελευταίες ημέρες τα παράπονα των άλλων παικτών μέσα από τις κοινές συνομιλίες στο WhatsApp και εκμεταλλεύεται τη θέση του, για να γίνει η φωνή τους.

Με πληροφορίες του puntodebreak.com, o κορυφαίος τενίστας του κόσμου έστειλε ένα e-mail στον Craig Tiley, μέσα από το οποίο ζητάει από την Tennis Australia να υπάρχει ίση αντιμετώπιση προς όλους και να μην μείνει ούτε ένας παίκτης χωρίς προπονήσεις, πριν την έναρξη των τουρνουά.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο Σέρβος ζήτησε τα εξής:

-Εξοπλισμός για γυμναστική σε όλα τα δωμάτια.

-Καλό φαγητό, ισάξιο με αυτό που παρέχεται στα καλύτερα ξενοδοχεία για ελίτ αθλητές.

-Να μειωθούν οι μέρες της αυστηρής καραντίνας για τους 47 παίκτες/-ριες που ήταν στις πτήσεις με επιβεβαιωμένα κρούσματα, εφόσον και τα επόμενα τεστ τους βγουν αρνητικά.

-Άδεια να επισκέφτονται τους προπονητές ή τους γυμναστές τους, εφόσον είναι αρνητικοί στον ιό.

-Αν η προηγούμενη πρόταση εγκριθεί, ο κάθε παίκτης με τον προπονητή του να έχουν δωμάτια στον ίδιο όροφο.

-Να μετακινηθούν όσοι περισσότεροι παίκτες είναι δυνατόν σε ιδιωτικές κατοικίες με γήπεδο τένις, για να μπορούν να προπονηθούν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots