Australian Open: Θετική παίκτρια στον Covid-19

 
Australian Open
Australian Open Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 10:12

Ακόμα ένα κρούσμα, ανάμεσα στις παίκτριες που ταξίδεψαν από το Άμπου Ντάμπι, ανιχνεύτηκε σήμερα στο bubble της Μελβούρνης, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα των τεστ που ανακοινώθηκαν.

Η διασπορά του ιού μετά τα λιγοστά ενεργά κρούσματα που κατέφτασαν στη Μελβούρνη για τα τουρνουά της Αυστραλίας μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη - εξαιτίας βεβαίως και της αυστηρής καραντίνας που κάνουν προαιρετικά όλοι όσοι ταξίδεψαν μαζί με κρούσματα - είναι όμως υπαρκτή και συνεχίζουν να εντοπίζονται κρούσματα στο bubble της Μελβούρνης.

Ακόμα ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα βρέθηκε σε ένα από τα ξενοδοχεία της Μελβούρνης, όπου κάνουν αυστηρή καραντίνα και δεν μπορούν να βγουν ούτε από τα δωμάτια τους 72 παίκτες και παίκτριες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για παίκτρια που βρισκόταν στην πτήση από το Άμπου Ντάμπι, με την οποία ταξίδευε και η Μαρία Σάκκαρη.

Αυτό ήταν και το μοναδικό κρούσμα που εντοπίστηκε το τελευταίο 24ωρο, σε ολόκληρη την επικράτεια της πολιτείας της Βικτόρια. Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, διενεργήθηκαν περισσότερα από 20.000 τεστ και για 15η διαδοχική ημέρα δεν υπάρχει κανένα νέο κρούσμα στον ντόπιο πληθυσμό.

Για πολλούς από τους παίκτες συμπληρώνεται η 1η εβδομάδα της καραντίνας σήμερα, ενώ μπαίνουμε σιγά-σιγά και σε ρυθμούς τουρνουά. Αύριο τα ξημερώματα (λίγο μετά τις 03:00 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του ATP Cup με τις 12 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots