Australian Open: Οριστικά εκτός οι ανεμβολίαστοι παίκτες!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 14:44

Ο διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, ανακοίνωσε πως μόνο εμβολιασμένοι παίκτες θα αγωνιστούν στο Grand Slam της Αυστραλίας τον ερχόμενο Ιανουάριο.

"Είχε γίνει σαφές απ' όταν ο κυβερνήτης (της Βικτώρια) είχε ανακοινώσει πριν από αρκετές εβδομάδες, πως για να έρθετε στη Βικτώρια θα πρέπει να είστε πλήρως εμβολιασμένοι", είπε ο Tiley σε σημερινή του εμφάνιση στο The Today Show.

"Είναι μια κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσουμε, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων. Για τον ίδιο λόγο όλοι οι φίλαθλοι, όπως και το προσωπικό που εργάζεται στο Australian Open θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Βρισκόμαστε σε μια πολιτεία που έχει εμβολιαστεί πλήρως πάνω από το 90% του πληθυσμού, οπότε είναι η σωστή απόφαση."

Παραμένει άγνωστη η κατάσταση του υπερασπιστή του τίτλου και πολυνίκη του θεσμού, Novak Djokovic, που έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει έως τώρα το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι.

Την απόφασή του σεβάστηκε και ο Tiley, που όταν ρωτήθηκε για τον Σέρβο, είπε: "Τα καλά νέα είναι πως οι περισσότεροι παίκτες και παίκτριες είναι ήδη εμβολιασμένοι. Ο Novak έχει πει και προηγουμένως πως είναι ένα ιδιωτικό θέμα, όμως πάντα έλεγε πως το Australian Open είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Ελπίζω να τον δούμε."

Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου και θα γίνει με πλήρη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα του Melbourne Park.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots