Κύργιος: "Ο Djokovic χρειάζεται τη στήριξή μας - Με ευχαρίστησε"

 
Κύργιος: "Ο Djokovic χρειάζεται τη στήριξή μας - Με ευχαρίστησε"
tennisnews team Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 14:36

Ο Νικ Κύργιος εξέφρασε για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στον Novak Djokovic, είπε πως έχει ανάγκη τη στήριξη και των υπολοίπων παικτών, ενώ αποκάλυψε πως ο Σέρβος τον ευχαρίστησε με προσωπικό μήνυμα.

"Η συμπεριφορά των πολιτών της Μελβούρνης ήταν απαίσια τα δυο τελευταία χρόνια. Κατανοώ την οργή του κόσμου επειδή δεν έχει εμβολιαστεί και πήρε ιατρική εξαίρεση, όμως είχε τα απαραίτητα έγγραφα. Ο Hawke (σ.σ. Υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας) είπε πως ο άνθρωπος αυτός αποτελεί απειλή για τα σύνορά μας. Δεν είναι έτσι. Του συμπεριφέρονται λες και είναι όπλο μαζικής καταστροφής. Είναι εδώ για να παίξει τένις, δεν θα κάνει τίποτα σε κανέναν", είπε ο Κύργιος σε νέες δηλώσεις του σήμερα.

Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, που παρότι είχε τις διαφορές του στο παρελθόν με τον Djokovic τον στήριξε από την πρώτη μέρα σε αυτή την ιστορία, είπε πως χρειάζεται και άλλοι παίκτες να βγουν και να τον στηρίξουν, ενώ αποκάλυψε πως ο Djokovic τον ευχαρίστησε με προσωπικό μήνυμα στο Instagram.

"Ως άνθρωπος, προφανώς νιώθει απομονωμένος από εμάς τους υπόλοιπους. Νιώθει πως όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, σαν να μην κάνει τίποτα σωστό. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram και με ευχαρίστησε για τη στήριξη. Δεν περίμενε πως θα ήμουν εγώ αυτός που θα τον στήριζε. Φανταστείτε πως νιώθει τώρα. Ανθρώπινα, χρειάζεται τη στήριξη από τους άλλους παίκτες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots