Έδιωξαν fan του Nole έπειτα από καβγά στη Rod Laver Arena

 
Έδιωξαν fan του Nole έπειτα από καβγά στη Rod Laver Arena
tn team Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 19:48

Ένας φίλαθλος του Novak Djokovic δεν φορούσε μάσκα και οδηγήθηκε εκτός γηπέδου από την ασφάλεια της Rod Laver Arena, μετά από καβγά που ξέσπασε.

Την επόμενη της απέλασης του Djokovic από την Αυστραλία, ακόμα ένα συμβάν ήρθε να προστεθεί σε αυτό το απίστευτο μέχρι στιγμής σίριαλ. Κάποιοι θεατές στη Rod Laver Arena συγκρούστηκαν, καθώς ένας εξ' αυτών δεν φορούσε μάσκα, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία στη Βικτώρια.

Ο θεατής που οδηγήθηκε εκτός από την ασφάλεια του γηπέδου, φέρεται να ήταν οπαδός του Novak Djokovic. Το γεγονός εκτυλίχθηκε την ώρα της αναμέτρησης μεταξύ του Alexander Zverev και του Daniel Altmaier, όπου αρχικά για εκείνη την ώρα ήταν προγραμματισμένη η μονομαχία του Novak Djokovic με τον Miomir Kacemanovic, με πολλούς Σέρβους φιλάθλους του Nole να βρίσκονται στις κερκίδες.

Οι λόγοι που πυροδότησαν τον καβγά παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο ακούστηκε η φράση από τον οπαδό του Djokovic "οι μάσκες δεν δουλεύουν", ενώ οι υπόλοιποι θεατές φώναζαν "χωρίς μάσκα δεν έχει παιχνίδι".

Κάποιοι από τους Σέρβους οπαδούς στο γήπεδο απάντησαν: "το 2022 το Australian Open έχασε την αξία του".

Πολλοί απογοητευμένοι οπαδοί, φίλοι του Σέρβου τενίστα, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους σε δημοσιογράφο του Yahoo Sports Australia, για την απέλαση του Novak Djokovic και για το γεγονός πως δε θα παρακολουθήσουν τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων να επιστρέφει στη Μελβούρνη.

"Το Australian Open έχει χάσει την αξία του. Δεν μετράει πραγματικά τώρα, όποιος και να είναι ο νικητής. Ο Djokovic είναι το Νο.1" είπε ο Alek Drakoo, μέλος της τοπικής Σερβικής κοινότητας που σχεδίαζε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Nole στην Rod Laver Arena.

"O Djokovic ταπεινώθηκε, εκφοβίστηκε και προσπάθησαν να στρέψουν τους πάντες εναντίον του. Αλλά τον σέβομαι που στάθηκε στη θέση του και υποστήριξε αυτό το οποίο πιστεύει και είναι ψυχικά δυνατός, οπότε θα το ξεπεράσει", πρόσθεσε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots