Άνετα Barty και Badosa (vids)

 
Paula Badosa
Paula Badosa © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 9:02

Οι Ashleigh Barty και Paula Badosa συνεχίζουν ακάθεκτες τις πορείες τους στο Australian Open. Εύκολη νίκη και για τη Victoria Azarenka, που έκλεισε "ραντεβού" με την Elina Svitolina στον 3ο γύρο.

Η κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Ashleigh Barty, συνεχίζει με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο φετινό Australian Open, καθώς συνέτριψε και την Ιταλίδα Lucia Bronzetti με 6-1, 6-1, για να μπει στον 3ο γύρο.

Η 25χρονη Αυστραλή, ολοκλήρωσε τον άψογο αγώνα της με 21 winners και 14 αβίαστα λάθη, χρειάστηκε μόλις 54 λεπτά για να φτάσει στη νίκη και έχει πλέον 3 χαμένα games σε 2 αναμετρήσεις στη Μελβούρνη!

Την Παρασκευή πάντως θα δώσει ένα πολύ δυνατότερο τεστ, καθώς θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Camila Giorgi, No.30 στο ταμπλό, που επίσης δεν έχει ακόμα χαμένο σετ και κέρδισε σήμερα την Tereza Martincova με 6-2, 7-6 (2).

Επίδειξη δύναμης και από την Paula Badosa, που επιβλήθηκε της Martina Trevisan με 6-0, 6-3 σε 71 λεπτά. Η Ισπανίδα δεν απειλήθηκε με break point καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και επίσης διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής, με 7 χαμένα games σε 2 αναμετρήσεις.

Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Marta Kostyuk, που έβγαλε εκτός το Νο.32 του ταμπλό, Sara Sorribes Tormo, κερδίζοντάς την με 7-6 (5), 6-3.

Άνετα στις "32" προκρίθηκε και η Victoria Azarenka, που επιβλήθηκε της Jil Teichmann με 6-1, 6-2. Η πρωταθλήτρια του 2012 και του 2013 θα δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα με την Elina Svitolina στον 3ο γύρο. Η Svitolina δυσκολεύτηκε απέναντι στην Harmony Tan, που όμως υπέφερε από έναν τραυματισμό στη γάμπα και εγκατέλειψε λίγο πριν ολοκληρωθεί το 3ο σετ, με την Ουκρανή να προηγείται 6-3, 5-7, 5-1.

Την 7η διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η Madison Keys, που επικράτησε της Jaqueline Cristian με 6-2, 7-5. Επόμενη αντίπαλη για την Αμερικανίδα θα είναι η Κινέζα Qiang Wang, που επικράτησε της Alison Van Uytvanck με 2-6, 7-6 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots