Tiley: "Ο Djokovic θα επιστρέψει το 2023"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 16:27

Ο διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως ο Novak Djokovic δεν σκοπεύει να μηνύσει την Tennis Australia και πως περιμένουν να επιστρέψει στην Αυστραλία και να συμμετέχει κανονικά στο τουρνουά του 2023.

"Θα βγαίνουν πολλές φήμες για πολλά θέματα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο να διεξαχθεί όπως πρέπει το τουρνουά", είπε ο Tiley στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ABV TV, διαψεύδοντας πως ο Σέρβος τενίστας θα μηνύσει την Tennis Australia.

"Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό. Ήμασταν στο ξεκίνημα της Όμικρον αναζητούσαμε σαφήνεια όμως υπήρχαν αντιφάσεις και μπερδεμένες πληροφορίες αντ' αυτού και συνεχίζουν έως και τώρα. Όταν αναζητάς σαφήνεια και τελικά κάποια στοιχεία της επικοινωνίας δεν είναι ξεκάθαρα οδηγούμαστε σε αυτό το γεγονός", πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia, αναφερόμενος στο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε μεταξύ της αυστραλιανής κυβέρνησης και της ομοσπονδίας.

Ο Tiley αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για τις ενημερωτικές επιστολές που έλαβε η Tennis Australia από τις ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές και ξεκαθάριζαν πως το εμβόλιο είναι απαραίτητο για την είσοδο στην Αυστραλία ακόμα και για όσους έχουν νοσήσει πρόσφατα, ενώ για την επιστροφή του Djokovic στη Μελβούρνη το 2023, φάνηκε αισιόδοξος.

"Ναι, θα μπορεί να επιστρέψει του χρόνου", είπε ο Tiley, παρά τα όσα έχουν βγει για την τριετή απαγόρευση εισόδου του Djokovic στη χώρα. "Προφανώς μένει εκτός φέτος, αλλά η πρόθεσή του είναι να επιστρέψει. Στην τελική, είναι ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου και αγαπάει το Australian Open."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots