Medvedev σε Nadal: "Είσαι απίστευτος! Κουράστηκες καθόλου;" (vid)

 
Medvedev σε Nadal: "Είσαι απίστευτος! Κουράστηκες καθόλου;" (vid)
tn team Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 17:24

Ο Daniil Medvedev εκθείασε τον Rafael Nadal για τον 21ο Grand Slam τίτλο του ενώ μετά τον αγώνα τον ρώτησε αν είχε κουραστεί καθόλου, από τον επικό τελικό 5,5 ωρών που έδωσαν στη Rod Laver Arena!

"Είναι δύσκολο να μιλήσω μετά από έναν χαμένο αγώνα 5μιση ωρών. Θέλω να συγχαρώ τον Rafa, γιατί αυτό που έκανε σήμερα ήταν εκπληκτικό. Προσπάθησα να παίξω τένις αλλά μετά από τον αγώνα τον ρώτησα αν έχει κουραστεί καθόλου (γέλια)! Ήταν τρελό, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ανέβασες το επίπεδό σου μετά το 2ο σετ, κέρδισες το 21ο σου Grand Slam... πίστευα ότι θα κουραστείς έστω λίγο, αλλά κέρδισες στο τέλος! Είσαι ένας απίστευτος πρωταθλητής. Το rivalry που έχετε (με τους Big 3) δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά συγχαρητήρια, ήταν απίστευτο!" είπε ο Medvedev απευθυνόμενος στον Nadal.

"Θέλω να ευχαριστήσω δυο συγκεκριμένους ανθρώπους στο box μου που ήταν εδώ όλη την εβδομάδα. Συνήθως είναι και η σύζυγός μου στο box, αλλά τώρα πιθανότατα θα έχει σπάσει την τηλεόραση! Είναι η μεγαλύτερή μου φαν, θέλω να την ευχαριστήσω. Και φυσικά την ομάδα μου, όλους σας, σας ευχαριστώ που είσαστε μαζί μου. Τους γονείς μου, τις αδερφές μου, αν παρακολουθούν ακόμα (γέλια), θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας, θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά", πρόσθεσε ο 25χρονος Ρώσος, που ευχαρίστησε ακόμα την Tennis Australia και τoν Craig Tiley προσωπικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots