Σάκκαρη: "Ήταν κάτι που είχα ανάγκη" (vid)

 
Σάκκαρη: "Ήταν κάτι που είχα ανάγκη" (vid)
tn team Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 11:05

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη σημαντικότητα της σημερινής νίκης της, που την απελευθερώνει σε μεγάλο βαθμό από το άγχος.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε το άγχος του φαβορί και της πρεμιέρας, αλλά εκτός απ' αυτά είχε και επιπλέον πίεση επειδή είχε χάσει τους 3 τελευταίους αγώνες της σε πρεμιέρες σε Grand Slams, ένα αρνητικό σερί που τερμάτισε σήμερα, με τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Nao Hibino.

"Ήταν κάτι το οποίο είχα πάρα πολύ ανάγκη, οι τρεις ήττες σε πρώτους γύρους ήταν με επηρέασε πολύ ψυχολογικά πριν από το ματς και είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα και το αντιμετώπισα και έπαιξα πολύ καλά στο 2ο σετ", είπε η Σάκκαρη, στις δηλώσεις που έκανε για το Eurosport στα ελληνικά.

Όσο για το αν δέχτηκε κάποια πρόταση για το πως να περάσει το χρόνο της τις δυο επόμενες μέρες που δεν θα έχει αγώνα (είχε ρωτηθεί νωρίτερα στο court από τη Laura Robson), απάντησε: "Όχι, δεν... Κοίτα, δεν θα υπάρχει και τόσος ελεύθερος χρόνος όπως πολλοί πιστεύουν, δεν είναι ότι έχω ρεπό και θα πάρω τους δρόμους για να βολτάρω! Σίγουρα ένας καφές, φαγητό... δεν είμαι για περισσότερα, η ξεκούραση είναι το πιο βασικό."

Για την εμπειρία του United Cup και το τι σημαίνει για εκείνη να εκπροσωπεί την Ελλάδα, είπε: "Είναι πολύ σημαντικό για μένα να εκπροσωπώ την Ελλάδα ανεξαρτήτως διοργάνωσης, είτε είναι σε Grand Slam, είτε στο Fed Cup, είτε σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή στο United Cup, πάντα είμαι η Μαρία Σάκκαρη από την Ελλάδα, δεν αλλάζει αυτό. Είναι πάρα πολύ ωραίες διοργανώσεις αυτές που είναι ομαδικές, γιατί περνάμε χρόνο μαζί, γνωριζόμαστε καλύτερα και ανυπομονώ πολύ για την ολυμπιάδα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots