Εύκολα ο Rublev, εκτός ο Tiafoe (vids)

 
Εύκολα ο Rublev, εκτός ο Tiafoe (vids)
tn team Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 12:41

O Andrey Rublev "καθάρισε" στα 3 σετ τον Christopher Eubanks, την ώρα που ο Frances Tiafoe αποχαιρέτησε πρόωρα το Australian Open.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Andrey Rublev, ο οποίος επιβλήθηκε του Christopher Eubanks με 6-4, 6-4, 6-4 σε 99 λεπτά παιχνιδιού στην John Cain Arena, για να πάρει εύκολα το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Ο Rublev έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 38 winners και 16 αβίαστα λάθη, σώζοντας και τα 3 break points που αντιμετώπισε. Ο ίδιος είχε 10 break points στη διάθεσή του, για να αξιοποιήσει τα 3 από αυτά και να "σπάσει" τον Αμερικανό μια φορά σε κάθε σετ.

Έναν ακόμα παίκτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο της Μελβούρνης ο Rublev και αυτός θα είναι ο Sebastian Korda, ο οποίος απέκλεισε τον Quentin Halys με 6-4, 6-4, 6-4.

Στο μεταξύ, εκτός 3ου γύρου έμεινε το Νο.17 του ταμπλό, Frances Tiafoe, που ηττήθηκε από τον Tomas Machac με 6-4, 6-4, 7-6 (5).

Ο Machac δεν είχε νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης πριν από αυτή την εβδομάδα και με τις back-to-back νίκες του κόντρα σε Shintaro Mochizuki και Tiafoe -χωρίς μάλιστα να απωλέσει σετ- θα είναι στον 3ο γύρο του Australian Open, όπου θα παίξει με τον Karen Khachanov. Ο τελευταίος είχε κερδίσει νωρίτερα σήμερα τον Aleksandar Kovacevic με 6-4, 6-3, 4-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots