Ο Κύργιος πήρε συνέντευξη από τον Djokovic (vids)

 
Ο Κύργιος πήρε συνέντευξη από τον Djokovic (vids)
tn team Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 12:01

O Νικ Κύργιος ήταν αυτός που πήρε την on-court συνέντευξη στον Novak Djokovic από τη Rod Laver Arena, μετά την πρόκριση του Σέρβου στα ημιτελικά του Australian Open. Νωρίτερα, ο Σέρβος του είχε στείλει φιλιά την ώρα του αγώνα! 

Για 1η φορά βρέθηκε στο court με τον ρόλο του σχολιαστή ο Κύργιος, για να πάρει συνέντευξη από τον Djokovic, με τον οποίο έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Άλλωστε νωρίτερα ο Djokovic τον ζήτησε κατά κάποιο τρόπο, στέλνοντάς του φιλιά την ώρα του αγώνα, όταν τον είδε να σχολιάζει στο booth του Eurosport.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρεθώ εδώ", είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Κύργιος, ο οποίος φάνηκε να έχει κάποιο τρακ και ξέχασε να δώσει το μικρόφωνο στον Djokovic.

Ο Σέρβος προσπέρασε για λίγο την πρώτη ερώτηση και έκανε ένα δικό του σχόλιο: "Χαίρομαι που σε βλέπω φίλε! Σου πάει να είσαι στο booth, αλλά σου πάει ακόμα περισσότερο να είσαι εδώ. Ελπίζω, να σε δούμε και με ρακέτα στα χέρια σύντομα. Μας λείπει ο Νικ, δείξτε του λίγη αγάπη."

Στη συνέχεια απάντησε και στην ερώτηση: "Υπέφερα αρκετά στα δυο πρώτα σετ, έπαιξε υψηλού επιπέδου τένις. Σέρβιρε καλά, έμενε κοντά στη γραμμή, με πίεζε ασφυκτικά. Έκανε πάρα πολλή ζέστη όταν είχε ακόμα ήλιο, οπότε σωματικά ήταν πολύ δύσκολο, αλλά και πνευματικά. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για την εμφάνιση του Fritz σήμερα, αλλά και όλο το τουρνουά."

Για τα 15 χαμένα break points που έχασε μέχρι τελικά να φτάσει στο break, είπε: "Ένιωσα σα να έπαιζα με εσένα! Όλοι ξέρουμε ότι ο Taylor έχει ένα από τα καλύτερα σερβίς στο tour. Είδα και τον αγώνα με τον Τσιτσιπά πριν λίγες μέρες και σέρβιρε εξαιρετικά. Ήξερα πως θα ήταν απειλή και το ποσοστό μου στα break points ήταν πολύ χαμηλό, νομίζω 4 στα 21. Στο τέλος της ημέρας κατάφερα να κάνω break όταν είχε σημασία, στο 3ο και στο 4ο σετ. Προς το τέλος του αγώνα σέρβιρα και εγώ πολύ καλά, νομίζα είχα περισσότερους άσους από εκείνον που είναι ένα απρόσμενο στατιστικό, αλλά βοηθάει πολύ προφανώς σε τέτοιους αγώνες."

Για τον επόμενο αγώνα του απέναντι σε έναν εκ των Sinner και Rublev: "Θα είναι διαφορετικός αγώνας, προφανώς και οι δυο είναι σε τρομερή κατάσταση. Είδα τον Rublev με τον De Minaur και είχαν μερικές από τις γρηγορότερες εναλλαγές χτυπημάτων που έχω δει εδώ και χρόνια στη Rod Laver Arena. Έπαιξαν και οι δυο απίθανο τένις. Ο Sinner παίζει το τένις της ζωής του μετά το φανταστικό κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν. Ας πάρουμε μερικά ποπ κορν εσύ και εγώ και να απολαύσουμε αυτόν τον αγώνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots