Παπαμιχαήλ: "Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για την Ελλάδα" (vid)

 
Παπαμιχαήλ: "Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για την Ελλάδα" (vid)
tn team Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 9:03

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη της επί της Isabella Shinikova, εξήγησε πως το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για την ομάδα ήταν να παλέψει με όλη την καρδιά της στο γήπεδο, κάτι που τελικά έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

Στην πρεμιέρα της Ελλάδας στο United Cup, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έχανε με 3-6, 0-2 από την Isabella Shinikova, δεν παρέδωσε τα όπλα όμως και ανταμείφθηκε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε, καταφέρνοντας να φτάσει στην ανατροπή και να δώσει μια πολύ σημαντική νίκη στην ελληνική ομάδα.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα αυτό τον αγώνα, ειδικά για την πατρίδα μου. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένη, ήταν ο πρώτος μας αγώνας. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, ο Στέφανος και η Μαρία είναι μεγάλα παραδείγματα για μένα, για όλη τη χώρα. Οπότε το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να παλέψω με όλη την καρδιά μου και να πάρω τη νίκη για την Ελλάδα", είπε η Νο.2 Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά το ματς.

Σήμερα είναι μια πολύ θερμή μέρα στο Περθ, αλλά ούτε αυτό επηρέασε την Παπαμιχαήλ, που όσο περνούσε η ώρα έπαιζε όλο και καλύτερα στο court.

"Έκανα πολύ καλή δουλειά στην preseason, μαζί με τον γυμναστή μου, τον προπονητή μου και τον ψυχολόγο μου. Ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω οτιδήποτε ερχόταν, είτε ήταν ζέστη είτε κρύο, θα έμενα εκεί έξω οτιδήποτε κι αν ήταν."

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, τα δυο μεγάλα όπλα της ελληνικής ομάδας, η Δέσποινα είπε: "Είναι μεγάλη τιμή να τους έχουμε, έχουν πετύχει πράγματα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στο παρελθόν για την πατρίδα μου. Είναι μεγάλη τιμή να τους έχουμε στην ομάδα μας, να μαθαίνουμε από αυτούς και ανυπομονώ για τις επόμενες προκλήσεις."

Τέλος, για τη μέχρι τώρα εμπειρία της στο Περθ και τη βόλτα στο νησί Rottnest με τους συμπαίκτες της, η Ελληνίδα τενίστρια είπε: "Το λάτρεψα, ευχαριστώ και τη διοργάνωση για τη βόλτα με το ελικόπτερο μέχρι το νησί, ήταν πολύ όμορφα. Μας συμπεριφέρεστε πολύ καλά, κάνετε υπέροχη δουλειά, οπότε θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και να σας πω να συνεχίσετε την καλή δουλειά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots