Δεν είναι σίγουρος για Ρίο ο Rafa

 
Δεν είναι σίγουρος για Ρίο ο Rafa
Δεν είναι σίγουρος για Ρίο ο Rafa
tennisnews team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 - 16:46

Μπορεί να έχει ταξιδέψει ήδη στο Ρίο, ο Rafael Nadal όμως παραμένει αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, τουλάχιστον όσον αφορά το ταμπλό των μονών. Ο σημαιοφόρος της ισπανικής αποστολής των Αγώνων, θα πάρει τις επόμενες ώρες την τελική του απόφαση για το αν θα παίξει, σύμφωνα με τον προπονητή του, Toni Nadal.

"O καρπός του Rafa είναι πολύ καλύτερα, ειδικά σε σχέση με δυο εβδομάδες νωρίτερα. Οι προπονήσεις έχουν μεγάλη ένταση, θα πάρει όμως την τελική του απόφαση την Τρίτη, αφού συνομιλήσουμε και με την αρχηγό της αποστολής, Conchita Martinez. Ο Rafa είναι έτοιμος για όλα", δήλωσε ο θείος και προπονητής του Rafa, Toni Nadal.

O καλύτερος Ισπανός τενίστας όλων των εποχών θα κουβαλήσει τη σημαία της πατρίδας του στην παρέλαση των αποστολών, στην τελετή έναρξης της Παρασκευής. Οι αμφιβολίες για το αν θα αγωνιστούν προσωρινά αφορούν μόνο το ταμπλό των μονών, για το οποίο βρίσκεται σε επιφυλακή ο Pablo Carreno Busta, στην περίπτωση που χρειαστεί να τον αντικαταστήσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τη συμμετοχή του Rafa στα διπλά, όπου ο κάτοχος 14 Grand Slam τίτλων αναμένεται να συνεργαστεί με τον Marc Lopez.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots