Medvedev: "Δεν έχω παράπονο, κάποτε διαλέγαμε φτηνά ξενοδοχεία για να γλιτώσουμε 10 ευρώ"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © AELTC
tn team Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - 22:16

Ο Daniil Medvedev έδωσε συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα και μετάφερε τις πρώτες εμπειρίες του από το Ολυμπιακό Χωριό, τη μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να φτάσει εκεί με όλους τους ελέγχους και τις ουρές από τις οποίες ξεμπέρδεψε μετά από 9 ώρες, αλλά και για τις εγκαταστάσεις, που σίγουρα δεν είναι όπως έχει συνηθίσει στο tour.

Με την άφιξή του στο Τόκιο, ο Medvedev, όπως και οι περισσότεροι άλλοι αθλητές, χρειάστηκε να περιμένει πολλές ώρες, να κάνει συνολικά τρια τεστ και να περάσει απ' όλους τους ελέγχους, μέχρι τελικά να μπορέσει να φύγει για το Ολυμπιακό Χωριό. Όπως είπε αυτή η διαδικασία διήρκησε 9 ώρες γι' αυτόν, ενώ άκουσε και πως η ομάδα της Τσεχίας έφτασε τις 12 ώρες αναμονής.

"Ήταν ταλαιπωρία και άκουσα και πολλές ιστορίες. Το ρεκόρ απ' ότι κατάλαβα το έχουν οι Τσέχοι, κάποιος περίμενε 12 ώρες στο αεροδρόμιο. Έπαιρνε πολλή ώρα γιατι έπρεπε να ελέγξουν τα τεστ. Προφανώς, πολλές ομάδες έφτασαν την ίδια ώρα. Στο τέλος, έφτασα στο Ολυμπιακό Χωριό με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Δεν θα μιλήσω γι' αυτό, γιατί δεν είμαι σίγουρος για το τι επιτρέπεται να πω δημόσια. Πάντως ήταν ενδιαφέρον. Μετά από 9 ώρες ήμουν στο δωμάτιο", είπε ο Medvedev στη συνέντευξή του για το tele-sport.ru.

Το δωμάτιο σίγουρα δεν είναι όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο tour. Τα μπάνια είναι μικρά, τα κρεβάτια είναι από χαρτόνι και δεν υπάρχουν ψυγεία. Ο Medvedev ωστόσο δεν ήθελε να παραπονεθεί, καθώς όπως λέει έχει περάσει και χειρότερα και δεν ξεχνάει εκείνη τη φάση της καριέρας του.

"Για να είμαι ειλικρινής, εμείς οι τενίστες έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε πολυτελή ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, όσοι είμαστε ψηλά στην κατάταξη, μας παρέχουν από μόνοι τους οι διοργανωτές σουίτες. Αλλά όλοι μας έχουμε περάσει από τα Futures, όπου έκλεινες μόνος σου δωμάτιο και διάλεγες αυτό με τα 40 ευρώ και όχι με τα 50, για να μπορέσεις να γλιτώσεις 10 ευρώ. Πολλές φορές ήταν μικρά δωμάτια με ντους στο πάτωμα.

Πολλοί από εμάς τα έχουμε περάσει αυτά, οπότε δεν είναι κάτι νέο για μένα. Και εδώ στο Ολυμπιακό Χωριό είναι αρκετά άνετα. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, το φαγητό είναι καλό και αυτά είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν ένα τουρνουά καλό. Δεν έχω παράπονο."

Όσο για το αν δοκίμασε να πηδήξει πάνω στο κρεβάτι για να δοκιμάσει τις αντοχές του, είπε: "Όχι, γιατί να το κάνω αυτό; Αν σπάσει, που θα κοιμηθώ μετά; (γέλια) Δεν έχω τέτοια επιθυμία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots