Halep: "O Nadal θα κερδίσει το Roland Garros άλλες 2-3 φορές"

 
Simona Halep
Simona Halep Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 14:58

Έως και 16 Roland Garros μπορεί να δει στη συλλογή του Rafael Nadal η Simona Halep, η οποία απάντησε και στο μεγάλο δίλημμα, Federer ή Nadal.

"Πιστεύω πως ο Nadal θα συνεχίσει να κερδίζει το Roland Garros. Αυτή τη χρονιά οι συνθήκες στο Παρίσι ήταν διαφορετικές, πολύ πιο δύσκολες, έκανε κρύο και είχε υγρασία. Παρόλα αυτά, δεν έχασε ούτε ένα σετ. Τον βλέπω να κερδίζει τον τίτλο ακόμα 2 ή και 3 φορές", δήλωσε η Halep στη συνέντευξή της στο Digi Sport.

Ο Nadal έχει ήδη κατακτήσει το Roland Garros 13 φορές και σύμφωνα με τη Halep μπορεί μέχρι το τέλος της καριέρας του να το έχει κάνει 15-16 φορές! Ο Ισπανός ισοφάρισε επίσης τον Roger Federer στο σπουδαίο ρεκόρ των 20 Grand Slam τίτλων με το φετινό Roland Garros και, δεδομένου ότι ο Federer δεν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία φέτος, αν κερδίσει ξανά τον τίτλο το καλοκαίρι του 2021, θα τον ξεπεράσει.

Όσο για το πολύ μεγάλο δίλημμα, Federer ή Nadal, η απάντηση της Ρουμάνας ήταν διπλωματική: "Είναι περίπλοκο ερώτημα, επειδή εξαρτάται από το τι σου αρέσει να βλέπεις. Μου αρέσει ο Federer για την ομορφιά που έχει στο παιχνίδι του. Σου δίνει την αίσθηση ότι δεν ιδρώνει καθόλου, ότι η μπλούζα του είναι το ίδιο με όταν ξεκινούσε ο αγώνας. Ο Nadal είναι τελείως διαφορετικός παίκτης. Το παιχνίδι του αντανακλά τη σκληρή δουλειά και την τρελή επιθυμία να συνεχίζει να βελτιώνει τον εαυτό του. Είναι πολύ διαφορετικοί εντός και εκτός γηπέδου. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, μου αρέσουν και οι δυο πολύ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots