Άψογο ξεκίνημα και 1η νίκη στο χώμα για τον Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 - 13:55

O Daniil Medvedev πραγματοποίησε άψογο ξεκίνημα στο όχι και τόσο αγαπημένο του Roland Garros, πέτυχε την 1η του νίκη για φέτος στο χώμα και το έκανε σε 98 μόλις λεπτά!

Ο Medvedev, No.2 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, απώλεσε μόλις 6 games από τον Facundo Bagnis, τον οποίο συνέτριψε με 6-2, 6-2, 6-2 σε 1 ώρα και 38 λεπτά αγώνα στο Suzanne Lenglen.

Ο Medvedev, ο οποίος είχε χάσει την προηγούμενη εβδομάδα στη Γενεύη στην πρώτη του αναμέτρηση στο χώμα και μετά από την επέμβαση που έκανε για αφαίρεση κήλης, πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο χώμα και την 5η στο Roland Garros.

Θυμίζουμε πως μόλις πέρσι πέτυχε τις πρώτες νίκες του στο παρισινό major, όπου είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο για 4 συνεχόμενες χρονιές. Πέρσι ωστόσο έκανε μια καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά, όπου τον κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-0 σετ.

Και φέτος ξεκίνησε δυνατά, σε έναν αγώνα που είχε 12 άσους, 35 winners και μόλις 19 αβίαστα λάθη, ενώ αξιοποίησε τα 8 από τα 13 break points του στο ματς.

Στον 2ο γύρο του Roland Garros, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Laslo Djere, που κέρδισε τον Ricardas Berankis με 6-4, 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots